Charlotte Perrelli om maken Anders Jensens miljardsuccé

Charlotte Perrelli om maken Anders Jensens miljardsuccé

Charlotte Perrelli är oerhört stolt över makens framgång.
I ett Instagram-inlägg skriver artisten om Anders Jensens succé på jobbet.
”Hatten av”, skriver hon.

Charlotte Perrelli, 44, har berättat i sin dokumentär Flickan från Småland på Kanal 5 och Dplay hur hon träffade sin Anders Jensen, 42. Hon hade precis återhämtat sig från sin skilsmässa – men hon var inte alls intresserad av Anders när han först hörde av sig.

– Det tog tid att komma dit men jag kom på fötter och kände att jag ändå var ganska nöjd med livet där jag var. Sen tog de tre till fyra år och sen träffade jag Anders. Vi träffades på den mest oromantiska platsen i världen, nämligen Facebook, säger hon i programmet och fortsätter:

–  Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”.

Men till sist träffades Charlotte och Anders och det slutade med både giftermål och barn.

– Jag trodde nog inte att jag var redo för en ny relation, även om de hade gått fyra år. Jag var inte sugen på det. Men jag tog ett steg i taget och tänkte detta kanske ändå är rätt och detta kanske ändå är något jag gillar. Det visade sig även vara en person jag kan ha utbyte av och så. Det blev ju faktiskt ganska bra också, säger hon i programmet.

Anders Jensens succé

Nu delar Charlotte Perrelli med sig om makens framgång. På Instagram skriver hon hur stolt hon är över honom, till en print från ett reportage i Dagens Industri om företaget där han är VD.

”Det här mina vänner är min man. Anders Jensen VD på Ryds bilglas. Jag är otroligt stolt över honom”, skriver hon och fortsätter:

”Den utveckling som skett och som han med handfast järnvilja drivit bolaget på är helt enorm. Att öka omsättningen med 1 miljard sedan 2017….. Hatten av! Läs idag”.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/ Instagram