LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Perrelli inlagd på sjukhus – kampen med Anders Jensen: ”Knäckt”

11 maj, 2024 
Under åren har det varit en kamp för Charlotte Perrelli att få barn.
Så pass att hon behövt flytta in på sjukhuset.
– Då blev jag psykiskt knäckt, säger Charlotte till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”Brand logo
Charlotte Perrellis nya barnbesked: ”Vi hade velat ha fler”

Charlotte Perrelli, 49, och kärleken Anders Jensen, 47, har hållit ihop i över tio år. Idag har makarna de två sönerna Adrian och Alvin ihop. Charlotte har även sönerna Angelo och Alessio från ett tidigare förhållande

Men trots sina fyra söner har vägen till att bli gravid inte varit lätt för sångerskan. I en intervju med Aftonbladet berättar Charlotte nu om de upprepade missfallen.

Charlotte Perrelli om missfallen: ”Kommer inte ens ihåg alla gånger”

Charlotte berättar att hon ofta kan tänka tillbaka på den kämpiga tiden.

– Däremot kan jag fundera på hur vi klarade av att ta oss igenom alla missfall. Jag fattar inte hur jag orkade och jag kommer inte ens ihåg alla gånger jag fick missfall, säger hon och fortsätter:

Annons

– Vi pratade knappt om det till slut. Det kändes som jag blev gravid hela tiden. När jag blev det sista gången med vår yngste son Alvin visste jag att det skulle gå åt helvete eftersom det hade gjort det alla andra gånger.

Charlotte Perrelli blev tvungen att flytta in på sjukhus: ”Bästa jag har gjort”

Det blev påtagligt för både Charlotte och Anders.

– Det var jättejobbigt och han började tappa skägg och blev helt fläckig för att han var så stressad. När jag var i vecka 18 visade det sig också att jag var en av 100 000 i Sverige som hade vasa praevia, säger hon och fortsätter:

– Det innebar att en massa blodkärl låg för mynningen till livmodern. Skulle trycket blivit för stort, om jag hade hoppat eller burit tungt, hade syret till Alvin strypts och då hade han dött på tre minuter.

Vetskapen om vilket tillstånd sångerskan befann sig i, och vilka konsekvenser det kunde innebära, tog henne över gränsen.

– Då blev jag psykiskt knäckt och i vecka 34 flyttade jag in på sjukhuset och låg helt inkopplad med slangar och allt om något skulle hända. Det är det bästa jag har gjort och i vecka 35 plockades han ut.

FOTO: TV4Play / Jesper Frisk

Annons