TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Perrelli försvarar Marie Serneholt – efter filmen på tvillingarna

18 jul, 2019 
AvOla Brising
Marie Serneholt försvaras av Charlotte Perrelli efter filmen på tvillingarna
Marie Serneholt kritiseras för att tvillingsönerna har hjälm i en film på Instagram. Charlotte Perrelli tar henne i försvar.
Annons

I september 2018 blev Marie Serneholt, 36, och sambon Fredric Palmqvist, 34, föräldrar till tvillingpojkarna Philip och Nicholas, 10 månader. I och med att Marie väntade tvåäggstvillingar sattes hon igång i vecka 38. Förlossningen tog 12 och en halv timme. Tack vare att hon skrivit ett förlossningsbrev med önskemål inför sin förlossning visste de olika teamen på förlossningen hur hon ville ha det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jag försökte följa värkarna och verkligen gå in i mig själv och lyssna på kroppen och även lyssna på barnmorskorna och deras guidning när man skulle hålla och krysta. Jag tog lustgas till en början, men jag hade så extremt täta värkar, hade kanske 5-10 sek mellan varje värk och efter många timmars värkarbete så valde jag att ta epidural för att ha krafter kvar till krystvärkarna”, beskrev Marie själv händelseförloppet i sin blogg i höstas.

Igår la sångerskan och programledaren upp en liten gullig video av hur en av tvillingarna kör den andre långsamt i en liten kärra hemma i bostaden, medan hon själv går bakom och tittar till så att ingen av dem råkar slå sig. I filmen har pojkarna även en sorts mjuka hjälmar på sin huvuden för extra säkerhet. Men detta var något en av hennes följare irriterade sig på, varpå denne skrev en kritisk och negativ kommentar som löd:

Annons

”Förstår verkligen inte att du har hjälm på dina söner”

Marie var snabb med att svara den kritiska kvinnan med orden:

”Du behöver verkligen inte förstå.”

Försvarad av 95 följare med Charlotte Perrelli i spetsen

Sen var det extremt många av hennes andra följare som gick in i diskussionen och försvarade henne. En kommentar som var ett direkt svar på den negativa kommentaren löd:

”Kanske för att skydda barnen ?!? Så kanske dom inte slänger ur sig så urbota kommentarer som dig i framtiden.”

En annan skrev:

”Jag köpte likadan, vad är problemet? Ja, oftast går det bra när barn slår sig på huvudet men i vissa fall kan det faktiskt bli allvarligt. Hon väljer att köpa ett huvudskydd för att minska risken. Klok kvinna skulle jag vilja påstå.”

Även sångerskan och trebarnsmamman Charlotte Perrelli, 44, gick sedan in och tog Marie i försvar genom att skriva:

”Tycker det är otroligt förståndigt av Marie. Har haft det på ett av mina barn eftersom han(Adrian) började gå extremt tidigt. Huvudet är så stort o tungt jämfört med deras lilla kropp. Det klart man inte vill att de ska slå sig? Det KAN gå illa om man ha otur. Dessutom är dessa ”hjälmar” i tyg och väger inget. Som en vadderad mössa för barnen! Tummen upp!!!”

Sammanlagt hade, lite mindre än ett dygn efter att den kritiska kommentaren skrevs in, hela 95 personer gått in och tagit Marie i försvar genom att svara belackaren med mer eller mindre hårda och tillrättavisande ord.

FOTO: Instagram, TT

Annons