Charlotte Perrelli avslöjar familjelyckan efter tragedin

För en kort tid sedan blev Charlotte Perrelli och familjen tvungna att ta farväl av en person som stod dem väldigt nära.
Nu kan hon äntligen dela med sig av lite glädje efter tuffa tiden.

För lite mer än ett år sedan tog Charlotte Perrelli, 45, och maken Anders Jensen, 43, ett beslut om att anställa en aupair till hemmet. Barnflickan heter MaryJane och är från Filippinerna.

Ett aupair-kontrakt gäller bara ett år, vilket ledde till att MaryJane blev tvungen att lämna Sverige och resa tillbaka till Filippinerna i mitten av augusti.

I Filippinerna har MaryJane en man och treårig dotter, men har lämnat dem för att jobba och då i sin tur kunna skicka hem pengar till sin familj. Orsaken till att MaryJane helst inte vill jobba i Filippinerna är, enligt Charlotte, för att de där tjänar cirka 800 kronor om dagen, de som nu har den turen att ha ett heltidsjobb.

Charlotte Perrelli om MaryJane

När det blev dags för MaryJanes hemresa berättade Charlotte om det på sin blogg, men också lite om historien bakom.

”Hennes pappa hade gått bort i Cancer och i och med det så fick de lägga ner restaurangen de hade och som han drev. MaryJane jobbade även hon där och stod nu utan jobb och inkomst. Hennes mamma jobbar inte längre pga lungproblem”, har Charlotte tidigare skrivit på sin blogg om MaryJanes tuffa tid.

Hon fortsatte:”Det har gått ett år. Det gick sååå fort. Hon är en del av vår familj idag, men ett aupair kontrakt innebär Bara ett år. Med tårar sprutande ner för våra kinder sa vi hejdå. Fort, för det var outhärdligt jobbigt!”.

Men hemresan för MaryJane gick inte smärtfritt, den blev minst sagt lång.

Nya glädjebeskedet

Ja, ovissheten kring MaryJane har varit enorm och många har undrat hur det gått för henne efter allt som hänt. Nu kan Charlotte äntligen komma med ett fantastiskt glädjebesked!

”Sååååå glad att se MaryJane hemma med sin FAMILJ!! Äntligen… efter en lång resan och karantän”, skriver Charlotte på Instagram flöjt av flera hjärtan.

Charlotte Perrellis aupair Maryjane och sin familj

FOTO: Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Stödet efter tuffa tiden

Charlotte har över 173 000 följare på Instagram, där hon ofta delar med sig av livet som artist och mamma. Hon får ofta gehör från fans och följare genom likes och fina kommentarer. Även efter denna bild är stödet enormt i kommentarsfältet.

”Å vad skönt att höra att hon är hemma”, skriver en.

”Härligt och underbart”, fyller en annan i.

”Så jättefina de är”, kommenterar en fjärde.

”Roligt att allt gick bra. Hennes resa hem var jobbig”, konstaterar en fjärde person.

Charlotte Perrelli i blå kavaj

FOTO: Eero Hannukainen/TT

”Efter en lång resa”

Perrelli uppdaterar även sina bloggläsare och den goda nyheten.

”Äntligen!!!!! Efter en lång resa och karantän så är MaryJane äntligen hemma hos sin man och dotter”, skriver Charlotte på bloggen och fortsätter:

”Hos sin mamma och sina bröder. Så glad för deras skull!!! Lycklig familj!!”.

Slutet gott, allting gott – härligt!

FOTO: Tommy Holl/TT, Carolina Byrmo/TT

LÄS GÄRNA: Charlotte Perrelli om familjens sorg – tvingades att lämna

LÄS GÄRNA: Charlotte Perrelli avslöjar sanningen om kroppsförändringen

SENASTE NYTT!