LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Kallas lycka tre månader efter sonens födsel – gratulationerna väller in

01 okt, 2023 
Charlotte Kalla
I juli 2023 välkomnade Charlotte Kalla och kärleken Fredrik deras son till världen.
Nu, tre månader efter sonens födsel, har Charlotte ett nytt glädjebesked – hon släpper en bok!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lets Dance-Tobias besviken på Charlotte Kallas barnnamnBrand logo
Lets Dance-Tobias besviken på Charlotte Kallas barnnamn

Det var i juli 2023 som skidstjärnan Charlotte Kalla, 35, och kärleken och sambon Fredrik Karström, 34, äntligen kunde välkomna sitt första barn till världen. Sonen fick namnet Kjell Alvin Karström Kalla, och sedan dess har familjelyckan varit total.

Nu har det gått närmare tre månader sedan födseln och Charlotte kommer med ett nytt härligt besked – hon släpper nämligen en bok!

Charlotte Kallas nya glädjebesked: ”Hoppas ni vill vara med och fira”

Det är på Instagram som Charlotte delar med sig av de goda nyheterna för sina följare, och samtidigt bjuder in de till firandet.

Annons

”Välkommen att fira boken med mig! Ni har alla varit en stor och viktig del av min skidkarriär, och har gett mig så mycket motivation på vägen.”, skriver hon och fortsätter:

”Därför vill jag passa på att bjuda in er alla till en digital bokrelease 31 oktober. Tillsammans med min medförfattare Johan Esk kommer vi ta er med bakom arbetet med boken och ni kommer att få tillfälle att ställa frågor till oss i chatten. Hoppas ni vill vara med och fira!”

Följarnas starka reaktioner efter Charlotte Kallas glädjebesked: ”Längtar”

I kommentarsfältet hyllas Charlotte och gratulationerna från följarna öser in.

Annons

”Ser fram emot att snart få hem boken i brevlådan! Beställd sedan länge.”, skriver en följare.

”Du är bara BÄST Charlotte!!! Ja, många fina spännande ögonblick att minnas. Säkert ett till när boken kommer.”, skriver en annan.

”Jag längtar tills boken kommer hem till mig, jag har redan beställt den å det ska bli så himla spännande och intressant att få läsa den”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons