ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Charlotte Kalla ifrågasatt efter glada bilden: ”För barnets bästa”

03 mar, 2023 
Daniel Sörensen
Charlotte Kalla firade graviditeten med alkoholfritt bubbel – vilket inte alla förstod.
Charlotte Kalla firade nyheten att hon ska bli mamma med ett glas bubbel.
Men det var inte alla som förstod att det var alkoholfritt – vilket ledde till ramaskri i kommentarsfältet på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Kalla: ”Trivs som skidpensionär”Brand logo
Charlotte Kalla: ”Trivs som skidpensionär”

För exakt en vecka sedan, förra fredagen, publicerade den före detta skiddrottningen – numera Let's dance-deltagarenCharlotte Kalla ett uppmärksammat inlägg på Instagram.

Charlotte Kalla avslutade den aktiva skidkarriären efter förra säsongen. Nu väntar en ny fas i livet.
Charlotte Kalla avslutade den aktiva skidkarriären efter förra säsongen. Nu väntar en ny fas i livet.

Om allt går bra kommer sommaren 2023 innebära mitt livs största förändring. Vi ska bli föräldrar!”, skrev 35-åringen och fortsatte:

Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt! Ett steg i taget mot något otroligt efterlängtat, en dröm jag längtat efter att få uppleva! Jag har mått bra hela tiden och det känns speciellt att få dela den här hemlisen med er redan nu!”.

Den stora och glada nyheten att hon ska bli mamma och sambon Fredrik Karström ska bli pappa för första gången gav ringar på vattnet. Över 163 000 människor har gilla-markerat bebisbeskedet och över 4 200 har kommenterat.

Annons

– Responsen har varit enorm. Jag tänkte att det här kan det nog bli intresse för och någon hälsning, men på den här nivån.... All kärlek jag har fått, det har varit omtumlande, säger hon till Expressen om uppmärksamheten.

Hade ett glas bubbel i handen

Charlotte Kalla – som med sina nio OS-medaljer är Sveriges främsta olympier någonsin – valde att lägga ut en ny Instagram-bild och tacka alla sina följare för stödet och alla grattishälsningar.

Men bilden, där hon sitter vid ett middagsbord med ett glas mousserande vin i handen, togs emot med blandade reaktioner. Flera följare förstod inte att innehållet i glaset givetvis var alkoholfritt.

För barnets bästa hopps ja du har Alkoholfritt i glaset”, skriver en följare.

Annons

Hoppas du har vatten i glaset”, skriver en annan.

Hoppas att det är alkoholfri skumpa i glaset, nu när du är gravid”, uttrycker en tredje.

Många har också kommit till Charlotte Kallas försvar.

Vad roligt med alla kommentarer om vad du har i glaset, verkar finnas många experter! Jag tror du har rätt bra koll på vad du skall stoppa i dig och inte efter en karriär som idrottare på din nivå!”, kommenterar en följare.

Charlotte Kalla tog med sin älskade Fredrik Karström på Idrottsgalan 2023.
Charlotte Kalla tog med sin älskade Fredrik Karström på Idrottsgalan 2023.

Charlotte Kalla: ”Funderade faktiskt på det innan”

Huvudpersonen själv har tagit saken med ro. Hon skrattar till när det hela kommer på tal under intervjun med Expressen.

– Jag funderade faktiskt på det innan, jag tänkte skriva ”Obs: det är alkoholfritt”. Men jag har inte hunnit kika om det blev några reaktioner. Det var i alla fall inte alkohol, säger hon.

FOTO: Instagram, Claudio Bresciani/TT, Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Annons