BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Kalla har fått barn med sambon Fredrik Karström

19 jul, 2023 
Charlotte Kalla har fått barn med sambon Fredrik Karström.
Storken har landat.
Skidikonen Charlotte Kalla har fått sitt första barn tillsammans med sambon Fredrik Karström – en liten son.
”Välkommen till världen! 230715 fångade du våra hjärtan. Familjen mår bra och vi känner så fantastiskt mycket kärlek för dig!”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dansBrand logo
Aktivisterna stormar in på dansgolvet i Let's dance– mitt under Charlotte Kallas dans

Det var i slutet av februari som skidlegendaren Charlotte Kalla, 35, avslöjade att hon väntar sitt första barn tillsammans med sambon och mäklaren Fredrik Karström, 34.

Beskedet kom drygt ett år efter att hon avslutade sin framgångsrika karriär som längdåkare, med otaliga VM- och OS-medaljer samt en klassisk Tour de ski-seger på meritlistan. Charlotte Kalla är dessutom den kvinnliga idrottsstjärna som har vunnit flest OS-medaljer (9 stycken) i Sverige genom tiderna.

Paret gick själva ut med den glada nyheten på Instagram och under Let's dance-finalen i maj, där Charlotte Kalla kom på en andra plats, avslöjades det att hon väntar en liten pojke.

De lyckliga föräldrarna Fredrik Karström och Charlotte Kalla.
De lyckliga föräldrarna Fredrik Karström och Charlotte Kalla.

Vi är glada, förväntansfulla och lyckliga även om det fortfarande känns väldigt overkligt! Ett steg i taget mot något otroligt efterlängtat, en dröm jag längtat efter att få uppleva!”, skrev Charlotte Kalla då och delade en bild på ett ultraljud, bebiskläder samt en tavla där det står ”Ny skidåkare i stan sommaren 2023”.

Annons

Charlotte Kalla har fått barn – visar upp sonen

Nu kommer det glädjande beskedet. Charlotte Kalla och och Fredrik Karström har äntligen fått välkomna sin lilla son till världen.

”Välkommen till världen! 230715 fångade du våra hjärtan. Familjen mår bra och vi känner så fantastiskt mycket kärlek för dig!”, skriver hon själv på Instagram.

Och gratulationerna till de nyblivna föräldrarna bara väller in.

”Grattis!”, skriver både Jessica Almenäs och Sarah Sjöström.

Så träffades Charlotte Kalla och Fredrik Karström

Det var 2019 som Charlotte Kalla träffade sin sambo Fredrik Karström. Till vardags arbetar han som fastighetsmäklare i Sundsvall. Det kan vara en möjlig anledning till att paret kom över ett riktigt kap i staden mellan bergen när de runt årskiftet 2020 och 2021 köpte en lyxvilla i området Sallyhill för 6,1 miljoner.

Skiddrottningen har varit öppen med att hon velat bli mamma länge men att hon också har burit med sig rädslan att hennes hårda träning genom åren skulle försvåra processen. För Hänt Nyheter har hon tidigare berättat att oron släppte så fort hon fick gravidbeskedet.

Och om hon själv får drömma vill Charlotte Kalla ha en stor familj i framtiden – så länge kroppen tillåter det.

– Om det är möjligt skulle jag gärna ha ett syskon också, har hon sagt till Hänt Nyheter.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons