LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom Charlotte Kallas tårar – här blir det för mycket

27 nov, 2023 
Linn Seipel
charlotte kalla gråter i tv
Charlotte Kalla syntes nyligen i Vinterstudion, rörd till tårar – efter fina klippet med pappa Per-Erik Kalla.
Här är orsaken till känslostormen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får Anja Pärson och Filippa Rådin att bryta ihopBrand logo
Frågan som får Anja Pärson och Filippa Rådin att bryta ihop

Skidlegendaren Charlotte Kalla, 35, har haft ett fullspäckat år, trots att hon valde att lägga skidorna på hyllan i fjol. I våras tävlande hon i Let's dance, där hon kom tvåa. Det är dessutom ett finalnummer som går till historieböckerna eftersom det var då en klimataktivist stormade in på dansgolvet.

Hon har också hunnit släppa boken Skam den som ger sig och är aktuell med podcasten Vinterpasset. Som om inte det vore nog fick Charlotte också sitt första barn i juli, tillsammans med sambon Fredrik Karström, 34, – lilla sonen Alvin!

Charlotte Kalla rörd till tårar när pappa Per-Erik Kalla dyker upp i filmen

Under karriären hann Kalla vinna en hel del prestigefulla priser, bland annat tre OS-guld, sex OS-silver och tre VM-guld. När hon gästade Vinterstudion under söndagen visade de upp en film med flera höjdpunkter från åren i backen, som rörde henne till tårar.

Annons

– Det som blir annorlunda är att det inte kommer att skrivas någon mer historia. Sen såg jag pappa här på slutet, det var fint. Man kan se det på ett annat sätt idag än när man var mitt uppe i det och bara ville ha mer. Jag är stolt över det jag åstadkommit, säger hon i programmet och fortsätter:

– Jag är glad över att jag fick göra min debut 2006. Att Jocke och Inge [Före detta förbundskaptener, reds anm] valde att plocka med mig så himla tidigt.

Charlotte Kallas oro för sonen: ”Rädd att Alvin inte hade det bra”

Det är säkerligen en känslomässig period för Kalla allmänt nu, som nybliven mamma och nya tider i karriären. Hon berättade nyligen i en intervju med Femina att hon grät senast för någon helg sen, men då handlade det om en oro för sonen.

– Jag var rädd att Alvin inte hade det bra, men det löste sig, sa hon.

I samma intervju beskriver hon utmaningarna som kommit med föräldraskapet.

– Det är fantastiskt att ha blivit mamma, att det skulle vara så här det var, det behövde jag få uppleva själv för att förstå. Det är så mycket man upptäcker, och jag är verkligen här och nu. Det är både spännande och utmanande att inte vara den som sätter agendan, jag som är så van vid att ha kontroll. Nu är det någon annan som bestämmer.

FOTO: SVT

Annons