TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Kalla erkänner: "Det krävs tålamod att leva med mig!"

01 mar, 2015 
AvElisabeth Andersson
Charlotta Kalla lever och tränar ihop med pojkvännen Anders Svanebo. Men Charlotte är inte helt lätt att leva med alla gånger.
Annons

Den allmänna bilden av vår skiddrottning Charlotte Kalla, 27, är att hon är en riktigt glad tjej som alltid bjuder på ett strålande leende. Men i en intervju med Topphälsa berättar hon att hon inte alltid är så glad.

– Jag har också perioder när jag inte är så happy. Har alltid slitit med min identitet, säger skidstjärnan och avslöjar också att hon ibland funderar på vem hon är utanför skidåkningen och att hon ibland tvivlar på sin kapacitet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Även jag har dagar med svackor. Men jag försöker lära av dem, säger hon till tidningen.

Charlotte och pojkvännen Anders tränar och lever ihop. Foto: Fredrik Hessman
Charlotte och pojkvännen Anders tränar och lever ihop. Foto: Fredrik Hessman

Charlotte och sambon skidåkaren Anders Svanebo, 30, träffades genom skidsporten. Hon säger att hon ibland kan vara lite svår att leva med.

– Jag kanske inte är så jätteanpassningsbar. Tror på att hålla en tydlig linje, en struktur. Man måste ha tålamod med mig.

Annons

Men att vara tillsammans med en annan skidåkare har sina uppenbara fördelar, som att de kan träna tillsammans, men det finns också nackdelar.

– Klart det ibland vore skönt med en kille som hade middagen klar när jag kom hem från träningen. Eller kom och hämtade mig med bilen vid berget, säger Charlotte.

Parets villa i Sundsvall ligger precis vid skidspåret. Där finns ett gästrum där sambon hamnar om han är förkyld, eller tvärtom. Att undvika förkylningar är viktigt men svårt, speciellt under hösten. Stress är en bidragande faktor till sjukdomar.

– Får man inte den rätta återhämtningen, så… Sömn har alltid varit viktigt för mig. Helst åtta, nio timmar per natt.

Andra gillar också:

Annons