Charlize Theron har hittat sitt livs kärlek i Sean Penn: "Jag älskar honom"

Charlize Theron är högaktuell med nya filmen "Mad Max – Fury road", kär, förlovad och lyckligare än någonsin tidigare.

De hade varit vänner i 20 år när de blev ett par i slutet av 2013. Ett år senare förlovade sig Charlize Theron, 39, och Sean Penn, 54, och Sean har tidigare berättat i intervjuer att han ser det kommande äktenskapet som hans första riktiga, trots att han varit gift två gånger tidigare.

När Aftonbladet träffade Charlize under lanseringen av “Mad Max – Fury road” öppnade den tidigare ganska privata stjärnan upp om förhållandet, och om hur nöjd hon är med sitt liv just nu:

– Jag känner mig så glad över att jag kan kalla mig mamma till en liten pojke, har träffat mitt livs kärlek och får spela in de filmer jag gör. Inte en dag passerar i mitt liv utan att jag inser hur otroligt lyckligt lottad jag är.

Sean och Charlize har roligt tillsammans. Foto: Stella Pictures

Men hon poängterar att hennes lycka inte beror på att hon funnit kärleken igen, snarare ser hon den som en förutsättning för att det funkat så bra mellan henne och Sean.

– Jag var en lycklig person när jag träffade Sean och det var därför vi blev kära. Jag älskar honom och jag älskar vår relation eftersom vi gör livet bättre för varandra. Men han fyller inget hål i mig och jag fyller inget hål i honom, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi är två hälsosamma, vuxna personer som har jävligt roligt tillsammans, och det är viktigt.

Andra läser också:

Därför vill Niclas Wahlgren inte ha tillbaka Laila Bagge: ”Aldrig i livet”

”Paradise Hotel”-Ulrika: ”We just got married”

17 helt galna bilder som vi behöver titta en gång extra på

SENASTE NYTT!