Charlie Gustafssons chock efter TV4:s miss om Amy Deasismont

Charlie Gustafssons förvåning efter TV4:s miss med Amy Deasismont

När Charlie Gustafsson gästade TV4:s Efter fem sa programledaren Henrik Alsterdal något om relationen med Amy Deasismont, som minst sagt förvånade honom.
– Nej nu..., säger en fundersam Charlie i TV4-sändningen.
Slå på ljud

Under gårdagen gästade Charlie Gustafsson, 27, TV4:s Efter fem för att intervjuas av Tilde de Paula Eby, 47. Skådespelaren berättade bland annat en hel del detaljer om den kommande, och sista, säsongen av Vår tid är nu som precis spelats in.

Något annat som uppmärksammades i programmet var hans relation med Amy Deasismont, 27, tidigare känd under artistnamnet Amy Diamond. När Henrik Alsterdal, 40, gör en sammanfattning av Charlie Gustafssons liv upplyser de tittarna om relationen med flickvännen Amy, något som också råkar bli en miss från produktionens håll.

– På röda mattan ses han ju väldigt ofta ihop med flickvännen Amy som både är artist och skådespelare, och det här paret har hängt ihop i åtta år nu, har vi räknat ut det som, säger Henrik Alsterdal.

– Nej nu…, säger en förvånad Charlie som märker att informationen inte är helt korrekt.

– Du ser lite förvånad ut? Är det fler år? Fler eller färre? undrar Henrik Alsterdal då och Charlie svarar:

– Åtta år?! Nej, det är fyra och ett halvt.

– Nu skriker redaktören här, ”förlåt”!, hälsar Henrik.

Stödet från flickvännen Amy

Att Amy Deasismont också jobbar i samma bransch som Charlie underlättar i deras relation.

– Det finns ju väldigt mycket stöd, vi pratar en hel del jobb hemma. Så det finns mycket stöd. Problemet är just det att man kanske får lite tid utan varandra ibland för att man filmar på olika orter, säger han i Efter fem och förklarar:

– Men man gör ju mycket upp och ner, ibland blir det intensiva veckor och månader ihop också, när man inte jobbar sådär jättemycket.

När Hänt träffade Charlie tidigare berättade han att det bara är bra att få längta lite efter varandra ibland.

– Vi har det superbra. Det blir som att vi får intensiva perioder när man är tillsammans och sedan så får man intensiva perioder när man jobbar. Men det är bra att längta lite efter varandra också liksom, sa Charlie då.

FOTO: TV4, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!