CEOTB: Alex D'Rossos ord om relationen till Sara Bolay

Alex Drosso och Sara Bolay

När Sara Bolay och Alex D'Rosso återförenades i Celebrity Ex on the Beach var stämningen allt annat än god.
Men duon pratade tillslut ut och förlät varandra för tidigare groll.
Nu berättar Alex om den oväntade relationen till exet idag.
Slå på ljud

Det blev en hel del gamla känslor som blommade upp under veckorna i Brasilen när Celebrity Ex on the Beach spelades in. I programmet där Dplay-tittarna under våren har fått följa några av reality-Sveriges största profilen syntes bland annat Sara Bolay och Alex D’Rosso.

Träffades i tv-programmet

När profilerna medverkade i programmet Ex on the Beach Allstars hösten 2018 fattade de tycke för varandra. Sara och Alex lämnade då inspelningarna som ett par men efter en tid utanför huset bröts plötsligt kontakt.

Under en morgon i den nya säsongen vaknar Sara Bolay plötsligt upp i Brasilen och möts av att exets låt Tagga till spelas i högtalarna. Sara visar sig snabbt var måttligt förtjust i tanken på att Alex ska befinna sig i samma hus som henne och beslutar sig sedan för att inte ens hälsa på ex-pojkvännen som gjort entré.

Föll i tårar efter avskedet

Under säsongens gång av Celebrity Ex on the Beach har inte många ord utbytts mellan dem. Det var inte förrän Sara Bolay plötsligt tvingades lämna programmet som Alex bröt ihop i tårar.

– Det är så jävla mycket undanryckta känslor. När jag får höra det här nu så var det som att bubblan spräcks typ. Det är fett jobbigt att höra. Jag visste typ inte ens att jag kände såhär, sa Alex Drosso gråtandes i programmet.

– Jag blev faktiskt riktigt glad att Alex kom fram och äntligen sa hur han kände om mig och allting. Det är ett år försent men bättre sent än aldrig, sa Sara innan hon bad om ursäkt för orden hon kallat Alex under säsongens gång.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Verkliga relationen idag

Idag är Sara Bolay tillsammans med Haidar Juma, 28, som hon träffade i programmet. Haidar och Alex var vänner redan innan programmet men att de fallit för samma tjej visar sig inte vara något problem. Tidigt i programmet frågade Haidar sin vän om det var okej för honom att han la in stöten, vilket Alex godkände.

Trots den känslosamma återföreningen i programmet visar sig inte relationen mellan Alex och Sara fortsatt på samma spår.

”Jag skulle väl säga att jag och Sara är varken vänner eller ovänner, vi har ingen kontakt men inte nått agg heller. Är dock polare med Haidar som hon träffar, om jag inte missat något”, skriver Alex Drosso i ett meddelande till Hänt.

FOTO:Linus Hallsenius/Dplay

SENASTE NYTT!