LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Céline Dions kamp mot obotliga sjukdomen – nya hemska beskedet

21 mar, 2024 
Céline Dion lever med obotliga sjukdomen Stiff Person Syndrome.
Nu bryter artisten tystnaden om sin tuffa situation.
”En av de svåraste upplevelserna i mitt liv”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Artisten Céline Dion har det kämpigt med sin hälsa. Under hösten 2022 kunde hon berätta för sin fans att hon hade drabbats av Stiff Person Syndrome.

Den obotliga autoimmuna sjukdomen innefattar fortskridande muskelstelhet, smärtsamma muskelkramper och ibland ofrivilliga muskelryckningar.

Efter beskedet ställde hon in flera konserter och försvann från rampljuset, men nu ger världsartisten nytt hopp till fansen.

Céline Dions hopp efter insjuknandet: ”Fast besluten”

På sin Instagram delar Céline en bild där hon syns tillsammans med sina tre söner, tvillingarna Eddy och Nelson, 13, och Rene-Charles Angelil, 23. Till bilden skriver hon om att hon fortfarande kämpar, och är hoppfull inför framtiden.

Annons

”Som många av er vet fick jag under hösten 2022 diagnosen Stiff Person Syndrom (SPS). Att försöka övervinna denna autoimmuna störning har varit en av de svåraste upplevelserna i mitt liv”, skriver hon och fortsätter:

”Men jag är fortfarande fast besluten om att någon dag stå på scenen igen och leva ett så normalt liv som möjligt. Jag är djupt tacksam för den kärlek och det stöd från mina barn, min familj, mitt team och alla er”

Följarnas reaktioner efter Céline Dions starka ord

I kommentarsfältet överöses världsstjärnan med varma hälsningar och hyllningar.

Annons

”Vi älskar dig din stjärna!! Ta hand om dig så ber vi för dig! Du kommer alltid att vara min ikon!”, skriver en följare.

”Celine, du är en inspiration för så många. Jag vet att du inte ger upp så fortsätt kämpa den goda kampen eftersom det är värt det. Du är älskad”, skriver en annan.

”Din styrka inspirerar oss alla”, skriver en tredje.

”Vacker familj. Du är stark och du kommer övervinna denna sjukdom. Saknar att höra dig sjunga”, skriver en fjärde.

FOTO: TT

Annons