TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Celebrity Ex on the beach: Eftersnacksprogrammet utgår

08 apr, 2020 
Ex on the beach
På torsdag är det premiär för Celebrity Ex on the beach.
Nu avslöjar Dplay varför eftersnacksprogrammet Exen berättar allt utgår.
Annons
Celebrity Ex on the beachBrand logo
Celebrity Ex on the beach

Många dokusåpa-fans jublade när Dplay avslöjade att Celebrity Ex on the beach kommer att förgylla tisdags- och torsdagskvällarna i vår. Precis som tidigare säsonger går programmet ut på att deltagarna ska festa och umgås tillsammans medan deras före detta partners gör entré en efter en. Som vanligt kommer det att bjudas på mycket dramatik, kärlek och självklart även intriger.

Den enda skillnaden är den här omgången av realityserien är maxad med kända tv-profiler och dokusåpa-veteraner, som bland andra Elin SkogNina Glimsell och Josephine Qvist.

– Den här säsongen är vår största och mest känsloladdade någonsin och består av reality-världens största och härligaste stjärnor, har Susanne Söderberg, exekutiv producent för Celebrity Ex on the beach, tidigare berättat för Hänt.

Exen berättar allt utgår

Dokusåpan skulle ha dragit igång senare i april men i veckan avslöjade Dplay att premiären tidigareläggs. Redan nu på torsdag kommer tittarna att kunna se de första avsnitten av Celebrity Ex on the beach.

Annons

Nu kommer kanalen med ännu ett nytt besked om serien. Tidigare år har de hängivna fansen kunnat följa eftersnacksprogrammet Exen berättar allt, som har letts av tv-profilen Carolina Gynning. I detta har deltagarna återförenats för att diskutera och reda ut det som händer i huset. Men i år får vi nöja oss med att se gängets äventyr i villan.

Celebrity Ex on the beach är något nytt och något extra. Vi har därför tänkt om och tänkt nytt inför den här supersäsongen, vilket är anledningen till att Exen berättar allt utgår den här gången, säger Susanne Söderberg till Hänt.

Trots att det inte blir något eftersnacksprogram i år verkar det som att tittarna är rejält taggade på Celebrity Ex on the beach och i kommentarsfältet på programmet Instagram-konto hälsar flera personer att se kommer att sitta bänkade när det är dags.

Celebrity Ex on the beach sänds på Dplay tisdagar och torsdagar med start torsdag 9 april.

FOTO: Dplay, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Annons