LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Cecilia Dahlboms oväntade kärleksdrag med Oscar Enestad

22 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Oscar Enestad, Cecilia Dahlbom
Den tidigare FO&O-medlemmen Oscar Enestad chockade hela Sverige när han blev tillsammans med 29 år äldre Cecilia Dahlbom.
I över tre år har de nu varit ett par i det offentliga, men i juni började rykten om att de gått skilda vägar cirkulera.
Nu verkar det som att situationen ännu en gång har förändrats.
Annons
Allt om Oscar EnestadBrand logo
Allt om Oscar Enestad

Det var många som höjde på ögonbrynen när ryktena om att Oscar Enestad, 23, hade ett förhållande med en mycket äldre kvinna kom ut. I flera intervjuer har han tidigare berättat hur han och flickvännen har fått kämpa för att få vara med varandra, och hur hans föräldrar till en början hade svårt att acceptera hans nya kärlek på grund av den stora åldersskillnaden.

Mot alla odds har de nu efter flera år tillsammans bevisat för svenska folket att deras kärlek är äkta – men nu har det hänt något som får fansen att undra.

Oscar Enestad om relationen

Förra året tävlade Oscar i Melodifestivalen med låten I love it. I en intervju med Aftonbladet berättade han att låten handlar om att kämpa för kärleken och mer specifikt, hans kamp för att få vara med flickvännen Cecilia Dahlbom, 51.

Låten handlar med andra ord om att kämpa för att få vara ihop med den man älskar, trots att andra misstycker. Om man lyssnar noga på texten framgår det att artistens föräldrar inte var helt förtjusta i sonens val av flickvän.

Annons

– Det tuffaste man kan gå emot är sitt eget blod. Därför var det fint på något sätt att få in den för då visar det att man står upp för sig själv till hundra procent och det gör jag, sa han då.

Cecilia var tidigare tillsammans med den framgångsrika restaurangentreprenören Jonas Dahlbom. De har två barn tillsammans och har fortfarande en bra relation.

Cecilia Dahlboms oväntade drag

Sedan förhållandet offentliggjordes har Cecilia och Oscar inte varit blyga med att öppet visa sin kärlek till varandra. Men i juni började följarna misstänka att kärleksparet hade gått skilda vägar.

Anledningen till att spekulationerna tog fart var för att Cecilia hade slutat följa artisten på Instagram. I samma veva som det skedde släppte Oscar också sin nya låt Sorger, som handlar om att släppa taget. Fansen var nästan övertygade att låten handlade om hans relation med Cecilia då han tidigare har sagt att alla hans låtar handlar om saker han själv går igenom. Men igår hände det något som fick spekulationerna att ta en helt annan vändning.

Annons

Under gårdagen la nämligen Oscar upp en video på Instagram. Syftet bakom inlägget var att promota hans nya låt, 16 år, som kommer ut nu på fredag. Bland kommentarerna kan man se många exalterade fans som ser fram emot den nya låten, men kollar man riktigt noga ser man även Cecilias namn. Med ett rosa hjärta visar hon sitt stöd till Oscar.

Trots den stöttande kommentaren har hon inte börjat följa honom igen.

FOTO: TT

Annons