LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Smart har friat till Jennifer Lopez fem gånger – bara i år

27 aug, 2015 
Lotta Hofström
Jennifer Lopez har tre kraschade äktenskap i bagaget och vägrar gifta sig på nytt. Om och om igen svarar hon "nej" när den 18 år yngre pojkvännen Casper Smart går ner på knä.
Annons

Sedan Jennifer Lopez, 46, och Casper Smart, 28, började dejta för tre år sedan har den 18-år yngre bakgrundsdansaren gått ner på knä flera gånger, skriver Female First. Redan i år ska pojkvännen ha friat vid fem olika tillfällen.

– Jen barskade till slut upp sig och bad Casper att sluta fria eftersom hon är trött på att säga nej, avslöjar en vän till Life & Style Magazine.

JLo hand i hand med sin Casper. Foto: Stella Pictures

Orsaken till att Jennifer Lopez drar sig för att utväxla ringar för fjärde gången är oklar. En källa hävdar att det är för att hon ännu inte har gett om hoppet om Ben Affleck, 43, som nyligen skilde sig med Jennifer Garner, 43.

Äktenskapen med Ojani Noa, Cris Judd och Marc Anthony, som hon har de 7 år gamla tvillingarna Emme och Maximillian med, gick alla i kras. Men enligt vänner till paret är deras kärleksrelation rena drömmen i jämförelse med de tre misslyckade äktenskapen. Tvillingarna älskar sin styvpappa och de umgås som en “riktig” familj.

Familjehäng. Foto: All Over Press

– De förstår varandra. De har ett härligt fungerande förhållande och ett äkta förhållande! Plus, hennes barn älskar honom. Han är alltid på “American Idol” med henne. De jobbar tillsammans också, säger en källa till Female First.

Annons

– Jag har alltid trott på giftermålet som institution. Mina föräldrar var gifta under en lång tid, i 35 år. Jag tror på det. Det är svårt. Jag har haft mina utmaningar! Men samtidigt tror jag på kärlek, och det tror jag är huvudsaken, sa Jennifer Lopez nyligen i en intervju med Your Tango.

Men när Your Tango frågar om hon någonsin kommer svara “ja” till Casper Smart så är sångerskan undvikande.

– Vi får se, säger Jennifer Lopez.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons