LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks syrliga kommentar till Mark ”Markoolio” Lehtosalo

26 aug, 2023 
Frida Eklöf
Marko "Markoolio” Lehtosalo och Casper Janebrink
Marko "Markoolio” Lehtosalo är ny programledare för underhållningsprogrammet Smartare än en femteklassare.
En av deltagare i programmet är ingen mindre än Casper Janebrink, som nu passar på att skicka en syrlig kommentar till programledaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" LehtosaloBrand logo
Mamma Irmas dejtingtips till Marko "Markoolio" Lehtosalo

Underhållningsklassikern Smartare än en femteklassare gör en efterlängtad comeback i tv-rutan till hösten.

Programmet kommer med en hel del förändringar, bland annat att det slutar sändas på SVT och istället går över till Kanal 5, samt att programledaren Lasse Kronér byts ut mot artisten och tv-profilen Marko ”Markoolio” Lehtosalo, 48.

Casper Janebrinks syrliga kommentar till Markoolio

Programmet som sätter vuxna deltagares kunskaper på prov i diverse frågesporter och utmanas av femteklassare, får minst sagt en nytändning till hösten.

I årets säsong kommer nämligen ett gäng kända profiler att få sätta sina kunskaper prov och se hur mycket de minns från mellanstadiet. Bland annat kommer vi få se Markoolios mamma Irma Lehtosalo, Sofia Dahlén och Casper Janebrink utmanas i kluriga frågor.

Casper Janebrink har under sommaren synts till i tv-rutan varje söndag när han programlett TV4:s succéprogram Bingolotto sommarkväll tillsammans med kollegan Agneta Sjödin.

Annons

I ett inlägg på Instagram gjorde Casper det idag officiellt att han kommer gästa Smartare än en femteklassare som har säsongspremiär den 7 september.

”Nu i höst kommer ni få se mig i ”Smartare än en femteklassare ” – eller va det smartare än Markoolio?? Hmm”, skriver Casper Janebrink på Instagram.

Markoolio om att programleda Smartare än en femteklassare

Det är med blandade känslor som Markoolio har tagit sig an den nya programledarrollen.

– Det känns oerhört kul men också väldigt nervöst att få leda nytändningen av ett så stort program som Smartare än en femteklassare faktiskt är. Jag har själv kids som går i femman och det är inte helt lätt att hänga med när jag försöker hjälpa dem med sina läxor, säger Marko Lehtosalo i ett pressmeddelande.

Annons

Det verkar även som att mamma Irma, som blivit omåttligt populär sedan premiären av serien Marko & Irma, blivit medtvingad till att delta i programmet.

– Jag har kanske inte riktigt känt att det är mitt rätta element. Så vi hade ganska lång diskussion med Femman, ”är ni säkra på det här, ska ni inte fråga någon annan i stället?”. Men då sa de att, ”nej det är dig vi vill ha som programledare, vi vill att du ska vara dig själv och göra det på ditt sätt”. Jag tvingade även med morsan lite grann där på ett hörn. Det kändes lite svajigt första dagen men sen så hittade jag rollen. Jag tycker det blev bra ändå faktiskt, har Markoolio tidigare sagt i Nyhetsmorgon.

FOTO: TV4 PLAY

Annons