LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks smärtor under Bingolotto – problemen innan sändning: ”Inget vidare”

07 jul, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Närbild Casper Janebrink. Till höger: Casper Janebrink sitter i en stol i Bingolotto Sommarkväll.
Casper Janebrink är tillsammans med Agneta Sjödin frontfigur för Bingolotto Sommarkväll.
Under premiärprogrammet var det dock något som tittarna inte fick se – nämligen artistens ryggsmärtor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Vi är mitt i sommaren och det innebär ju att tittarfavoriten Bingolotto Sommarkväll sänds på söndagskvällarna på TV4.

Premiärprogrammet gick förra veckan och då fick vi se skönsång från Cazzi Opeia och videos från "Sveriges roligaste barn". I Bingolottos andra program gästar artisten Maria Sur och journalisten Lottie Knutson.

I vanlig ordning sänds programmet direkt från Askims camping och i spetsen står Agneta Sjödin, 56 och Casper Janebrink, 54.

Casper Janebrinks smärtor i Bingolotto

Men under Bingolotto Sommarkvälls premiärprogram förra veckan var det något som tittarna inte fick i se – nämligen Casper Janebrinks ryggsmärtor. I en intervju med Aftonbladet dagen efter programmet klagade han på ett rejält ryggskott.

– Idag är det inget vidare. Jag kravlade mig ur sängen och vår son Hugo hängde över mig och jag kände bara låt mig vara.

Trots problemen så menar Janebrink att han ändå kunde klara av sändningen bra.

Annons

– Jag hade lite ont i ryggen när jag skulle resa mig från sittande till stående, men jag tror inte tittarna märkte något. Jag hade problem innan sändningen att dra på mig strumporna och jag skrattade åt mig själv, att jag har blivit så gammal så jag inte ens klarar av det längre, säger han till Aftonbladet.

Casper Janebrinks hektiska sommar

Förutom att leda Bingolotto i sommar är Casper Janebrink ute på turné med Arvingarna, där han är frontfigur. Och att få ihop båda jobben kan vara hektiskt, Arvingarna har nämligen haft tre spelningar i Finland den här helgen.

– På söndag flyger jag till Sverige för att göra Bingolotto, sedan får jag stiga upp tidigt på måndag morgon för att vi har ett gig till på Åland, sa Janebrink till Aftonbladet innan Bingolottos Sommarkvälls andra program.

Vid sidan av karriären är Casper pappa till tre barn. Dottern Alice, 20, och sonen Felix, 18, fick han tillsammans med ex-hustrun Helena Janebrink, 46. Sonen Hugo, som fyller två år i september, har han tillsammans med flickvännen Therese Andersson, 35.

Att få ihop familjelivet med sin fullspäckade sommar verkar dock inte vara ett problem.

– Vi hade sådan tur så vi hade barnvakt till Hugo under Arvingarnas premiär i fredags så Therese följde med mig ned till Lomma. Det kan hända att Hugo och Therese följer med på någon enstaka spelning i sommar, men inte så mycket.

FOTO: TV4 / Skärmdump

Annons