Casper Janebrinks nya glädjebesked efter operationen

Jasper Janebrink

Arvingarnas Casper Janebrink genomgick nyligen en operation.
Nu delar han med sig av glädjande nyheter som får fansen att jubla.
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest
Slå på ljud

Casper Janebrink är sångare i det legendariska dansbandet Arvingarna. Tillsammans har gruppen medverkat i Melodifestivalen hela fem gånger och med hitlåten Eloise, vann de hela tävlingen 1993 och fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest. 2019 var Arvingarna tillbaka i den svenska delen av musiktävlingen efter en längre tids paus.

Med låten I do tog de sig till en sjundeplats i Melodifestivalens final och sedan dess har de synts uppträda i flera stora tv-program som Let’s dance. Casper agerade även gästcoach i Stjärnornas stjärna efter att Kikki Danielsson häromveckan blivit sjuk.

Plötsliga operationen

Men livet efter Melodifestivalen har inte bara bestått av glädje och framgång för Casper. Nyligen delade han nämligen med sig av en bild på sig själv iklädd operationskläder. Det hade nämligen blivit dags för honom att operera foten.

Nu va det dax för högerfoten , nu ska knölen bort”, skriver Casper till bilden.

I kommentarsfältet skickar fansen massvis av lyckönskningar och skriver att de hoppas att operationen ska ha gått bra och att han inte ska ha fått allt för ont.

Caspers stora glädjebesked

Men foten verkar det inte vara några som helst problem med. Casper har nämligen publicerat flera inlägg sedan operationen där han visar sig vara ute på promenader med sina hundar Chilli och Rambo och dessutom ha flera roliga saker på gång som ett husbilsköp.

Under onsdagen delade han med sig om ytterligare ett glädjebesked. På lördag kommer han nämligen att synas i tv-rutan igen. Denna gång ska Casper tillsammans med Daniel Paris och Anna Book tävla mot Gunilla Persson, Thomas Wassberg, Farao Groth i alla möjliga grenar. Det är i lördagens säsongspremiär av TV4:s Fångarna på fortet som Casper nu är aktuell.

Detta är en nyhet som han delar med sig av på Instagram och fansen verkar väldigt exalterade över att få se Arvingar-sångaren i denna typ av program.

Då blir de att sitta bänkrad framför tv med killen på lördag o kolla”, skriver en följare.

Lycka till hejar på er”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN