LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks lycka med Therese – bilderna från festkvällen

09 okt, 2023 
Kärleken sprudlar mellan Casper Janebrink och flickvännen Therese.
Nu visar paret upp glädjen tillsammans efter dejten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks sonBrand logo
Därför kommer inte Arvingarna fira Casper Janebrinks son

Kärleken sprudlar mellan Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 53 och flickvännen Therese Andersson,35. Förra hösten var lyckan totalt för paret då de välkomnade sonen Hugo till världen.

Casper och Therese träffades första gången på gymmet och kärleken började spira.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata. Vi sågs två till tre gånger i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, har Casper tidigare berättat för tidningen Året runt.

Casper Janebrink och Thereses beslut om sonen Hugo

Hugo fyllde nyligen ett år något som firades rejält av resterande medlemmarna i familjen Janebrink. I en tidigare intervju med Hänt berättade farfar Dennis Janebrink, 77, om lyckan över firandet av barnbarnet.

Annons

”Det var jättetrevligt på Hugos ettårskalas. Det var fint väder så vi kunde vara utomhus för det va mycket folk. Vi hade också med oss Ankis och mitt barnbarn, lille Toby. Hugo fick många presenter, bland annat en bil från oss”, skrev Dennis i ett meddelande till Hänt.

Det är inte ofta Casper och Therese visar upp sonen. De hade nämligen fattat ett gemensamt beslut kring den saken.

– Nej men vi har mycket fina bilder på Hugo men vi har valt att inte lägga upp det på sociala medier, sa då paret till Hänt.

Casper Janebrink visar upp lyckan med Therese

Även om inte sonen syns till så visar Casper och Therese upp deras kärlek på sociala medier. Nyligen var de ute på datenight och hade lite egentid som par. Casper har publicerat flera bilder på Instagram story och man kan se paret dricka lite drinkar.

”Ikväll gör vi stan”, har Casper skrivit till bilderna.

FOTO: HÄNT, INSTAGRAM

Annons