LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks kaos med Arvingarna – nära att uteslutas: ”Struligt"

08 jul, 2024 
Elvira Reer
Casper Janebrink
Arvingarnas Casper Janebrink har problem med sin resa till Åland.
För Hänt berättar han att han missade det enda flyget som skulle ta honom dit och hur nära han är att uteslutas från spelningen.
– Det har varit struligt för alla, säger han till Hänt.
Annons
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemmaBrand logo
Felix Herngren om flytten utomlands – barnen lämnade hemma

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Arvingarnas Casper Janebrink, 54, Kim Carlsson, 52, Lars “Lasseman” Larsson, 52, och Tommy Carlsson, 55, är i full gång med sin sommarturné. Nyligen genomförde de tre konserter i Finland och ikväll spelar de på Dansbandsfestivalen på Åland.

Förutom alla sina framträdanden som frontman för Arvingarna, är Casper Janebrink också programledare för Bingolottos Sommarkväll tillsammans med Agneta Sjödin, 56. Att få ihop schemat kan minst sagt vara hektiskt, något Casper delade med sig av tidigare idag.

På sin Instagram berättar Casper om hur hans resa till Åland blev allt annat än smidig. Han nämligen missade flyget till Stockholm och var tvungen att planera om hela resan för att ta sig till Åland.

Casper Janebrinks kaos – på grund av Bingolotto

När Hänt pratar med Casper för att höra hur allt har gått, berättar han att han fortfarande är på resande fot med förhoppningar om att hinna i tid till spelningen ikväll.

Annons

Casper förklarar att allt började med att han var i Göteborg för att spela in Bingolotto, medan de andra bandmedlemmarna reste till den kommande spelningen. Vilket gjorde att han var tvungen att boka ett flyg för nästa dag och resa till spelningen ensam, något som sedan utlöste den kaotiska resdagen.

– När jag skulle flyga till Stockholm för att sen ta mig vidare till Mariehamn var SAS försenade en timme, så jag missade alltså det enda flyget som gick, säger Casper och fortsätter:

– Istället fick jag kasta mig på telefonen för att kolla vad fanns för alternativ.

Casper berättar vidare att hans resa nu inkluderar sex stopp istället för den enkla flygresa han hade planerat. Dessutom missar han båten som skulle ha tagit honom till Åland.

– Jag missar ju båten ut till där vi ska spela så det kommer en privat båt och hämtar mig och kör mig ut dit.

Inte bara Arvingarna som har haft problem med resandet

Det verkar inte heller bara vara Arvingarna som har haft det struligt med resandet Casper berättar också att Streaplers fick ställa in sin konsert igår på grund av liknande orsaker.

Annons

– De lyckades inte komma dit för att det blåste för mycket så färjan kunde inte lägga till. Därför har de redan fått planera om några av spelningarna säger Casper och fortsätter:

– Det verkar som att det har varit lite struligt för alla, men jag tänker att jag inte ska ge mig. Jag ska bannemej se till att komma till spelningen.

Om allt går som planerat, kommer Casper sannolikt att anlända till Åland och hinna vara med.

– Det som var skönt är att jag var i så god tid i Stockholm så jag hann planera om och ta mig till Åland, avslutar Casper.

FOTO: TV4 / Skärmdump

Annons