Casper Janebrinks förvandling inför Lotta på Liseberg

Casper Janebrink

Casper Janebrink är Arvingarna-sångaren som vet hur man får publiken att börja dansa.
Inför gruppens medverkan i Lotta på Liseberg under måndagskvällen visar sig nu Casper ha genomgått en utseendeförändring.
Slå på ljud

Dansbandet Arvingarna har medverkat i Melodifestivalen hela fem gånger. År 1993 kammande gruppen hem vinsten i tävligen med hitlåten Eloise och fick då den stora äran att representera Sverige i Eurovision Song Contest.

År 2019 dök Arvingarna återigen upp i musiktävlingen – detta efter en längre tids paus. Med låten I do tog de sig hela vägen till en sjunde plats i Melodifestivalens final och sedan dess har de synts uppträda i stora tv-program som Let’s dance. Casper Janebrink, 50, som är ledsångare i dansbandet och syns ofta i tv-rutan.

Arvingarna på Liseberg

I våras skulle Kikki Danielsson agera gästcoach i TV4:s Stjärnornas stjärna. Men strax innan det var dags för direktsändning så visade det sig att Kikki dragit på sig en förkylning och detta stoppade henne från att medverka i programmet. Eftersom genren för veckans avsnitt var dansband ryckte Casper in som en räddare i nöden. Casper var dock ett välkänt ansikte för Stjärnornas stjärna-tittarna då han två år tidigare hade stått som vinnare i programmet.

Inte nog med musiktävlingar så syntes Casper nyligen tävla i Fångarna på Fortet tillsammans med Daniel Paris, 31, och Anna Toledano Book, 49.

Nu är Casper återigen aktuell på kanalen. Tillsammans med resten av medlemmarna i Arvingarna uppträder han nämligen under måndagskvällen på Liseberg i TV4:s allsångsprogram Lotta på Liseberg. Programmet, som sedan många år tillbaka leds av Lotta Engberg, 57, har i år fått göra stora ändringar i sitt upplägg. Länge stod det oklart om det ens skulle kunna bli någon säsong i år men till slut kunde Lotta dela med sig av den glädjande nyheten att programmet forsätter – men utan publik.

Under premiäravsnittet visade det sig dock att kanalen tagit till med en nödlösning. För att behålla känslan av allsång syntes gamla videoklipp på publiken från tidigare säsonger under sändningen.

Caspers utseendeförändring

Sedan Casper Janebrink senast var med på tv visar han sig nu tagit ett beslut som förändrat hans utseende. I det andra avsnittet av Lotta på Liseberg syns nämligen en ovanligt skäggig Casper sjunga allsång med Arvingarna.

Så skäggig som han var under måndagskvällen är tittarna nämligen inte vana att se honom. Men den nya stilen verkar vara någonting som Casper jobbat på under en längre tid. Om man kikar på hans Instagram-uppdateringar kan man se att Casper har sparat ut sitt skägg sedan någon månad tillbaka.

Inte nog med en ny skägg-look så satsar Casper även ordentligt på träningen och uppdaterar flitigt om sin aktiva livsstil.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

SENASTE NYTT!