LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrink visar upp nya beslutet för utseendet – bilden avslöjar

25 mar, 2023 
CASPER JANEBRINK, THERESE ANDERSSON
Casper Janebrink har armarna fulla av tatueringar.
Nu visar han upp den senaste!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”Brand logo
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Casper Janebrink, 53, är högaktuell med Arvingarnas nya krogshow I love Arvingarna. Showen speglar gruppens popularitet sedan de bildades år 1989. Fansen har helt enkelt gått i generationer och genom åren har de bjudit på många låtar, varav en av dem är den riktiga klassikern Eloise.

Förutom Casper så består bandet också av Kim Carlsson, 51, Tommy Carlsson, 54, och Lars Larsson, 51.

Det händer mycket i deras liv just nu men främst är det nog Casper som har fått en livsomställning. I september i höstas blev han pappa för tredje gången, denna gång till en son som fick namnet Hugo. Casper har även barnen Alice, 19, och Felix, 17, från sitt tidigare äktenskap med Helena Janebrink, 45.

Casper Janebrinks kärlekslycka med Therese

Men detta är ju såklart inte det enda som hänt för Casper, han har nämligen en ny flickvän. Det är ingen mindre än fastighetsmäklaren Therese Andersson, 34, som fångat hans hjärta och nu har de alltså fått sonen Hugo tillsammans.

Annons

Utöver sång och musik och allt annat som hör till Caspers vardag så har han även en förkärlek till tatueringar. Redan som en ung grabb började han tatuera sig.

– Många år tidigare hade jag tatuerat mig på vänster axel, en örn, som många killar gjorde. Men jag tog bort den med laser för att få plats med nya motiv, berättade han för Expressen.

Casper Janebrink visar upp nya tatueringen

Idag är hans högerarm full av temat musik och runt handleden står det: ”Musiken är mitt liv”. På andra armen, där han tidigare hade en örn, har han nu en tatuering på en tjej som håller i en gitarr. Casper fick idén när han hittade en tecknad bild på Marvel-hjälten Elektra.

– Jag tatuerade henne på vänstra armen och fick sedan mersmak. Det blev lite tjejer, olika pinuppor. Och så har jag en text från en Elvis Presley-låt på samma arm. Vid axeln står det ”You´re the devil” och nere vid handleden ”in disguise”, sa Casper till Expressen.

Annons

– Det är vackra tjejer, men man ska passa sig för dem för det är en falsk skepnad, fortsatte han.

Och nu har det blivit ytterligare ett besök i tatueringsstudion. Denna gång är det återigen höger arm som gäller. Nu visar Casper upp nya tatueringen och kvinnan som han lägger ansvaret på.

”Idag blev det ett besök hos Ellen west Stockholm på Think Sweden, som nu ligger på Stockholmsgatan 4 i Gbg, värt ett besök!!!!”, skriver Casper och visar upp nya tatueringen!

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Instagram

Annons