LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrink tvingas till operation

06 apr, 2020 
Casper Janebrink har tvingats till operation.
Det avslöjar han på Instagram.
”Lycka till”, skriver en följare.
Annons

Recap Melodifestivalen 2020Brand logo
Recap Melodifestivalen 2020

Casper har dock inte gått helt jobblös. Så sent som för ett par veckor sedan gjorde han efterlängtad comeback i Stjärnornas stjärna. Anledningen till inhoppet var dock inte lika munter. Tanken var att Kikki Danielsson skulle medverka som gästdomare när programmet hade dansbandstema. Hon tvingades dock ställa in på grund av sjukdom.

– Kikki väljer att inte kommentera idag men har en vanlig förkylning och är inte orolig för att det är corona-relaterat. Däremot innebär det ju just nu att man håller sig hemma och avstår från att resa samt att i just fallet med Stjärnornas stjärna inte vill riskera att medverkande och produktionen blir smittade, säger hennes presskontakt Johanna Boström Stone till Aftonbladet.

TV4 var dock nöjda med lösningen.

– Det är såklart tråkigt att Kikki tvingats ställa in sin medverkan men vi hoppas att hon snart mår bättre och att hon kan vara med en annan gång. En värdigare ersättare än Casper Janebrink är svår att hitta. Han är Sveriges okrönte dansbandskung och med en seger i Stjärnornas stjärna i bagaget vet han precis vad den här tävlingen går ut på. Vi är oerhört glada över att ha med honom i lördagens program, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4 i pressmeddelandet.

Annons

Casper Janebrink stöttas efter beskedet

Efter inhoppet i TV4-programmet väntar gissningsvis lite välbehövlig vila för Casper. Nu avslöjar artisten att han nämligen tvingats till operation.

På sin Instagram har han publicerat en bild där han sitter i en operationsstol.

”Nu var det dax för högerfoten, nu ska knölen bort”, skriver Casper.

I kommentarsfältet stöttas Casper av sina följare.

”Hoppas det går bra”, skriver en person.

En annan kommenterar:

”Lycka till! Har tagit bort två Halluxar, det är halvkul men blir ju bra. Lycka till!”.

FOTO: TT

Annons