LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolines insikt med Alexander Hermansson efter förlossningen

27 jul, 2020 
Caroline och Alexander Hermansson
Alexander och Caroline Hermansson blev tidigare i juli föräldrar till sonen Hiro.
Efter att spenderat några dagar tillsammans med familjen har nu Caroline gjort en insikt med sin make.
Annons
Alexander Hermanssons bebislyckaBrand logo
Alexander Hermanssons bebislycka

År 2016 gifte sig SVT-profilerna Alexander Hermansson, 28, och Caroline Hermansson, 24, och för cirka två veckor sedan blev de föräldrar till sonen Hiro.

14-timmars förlossningen

Både Alexander och Caroline har tidigare öppnat upp om förlossningen som visade sig varit allt annat än enkel. I ett inlägg på Instagram skrev Alexander att förlossningen hade pågått i hela 14 timmar och avslutats med sugklocka. Han förklarade även att paret nästintill gav upp och hoppades på kejsarsnitt men att Caroline kämpade på och tillslut kunde föda naturligt.

Efter förlossningen var däremot inte utmaningarna för paret över. Caroline tvingades nämligen ligga kvar på sjukhuset under flera dagar, detta tillsammans med sonen. Alexander fick däremot inte stanna kvar på grund av de restriktioner som satts under pandemin, utan han fick istället åka hem till parets lägenhet och vänta där. Detta innebar att Alexander inte fick träffa varken sin son eller hustru på flera dagar, något som han tyckte var tungt.

Annons

Lyckan efter återföreningen

Men tillslut kunde familjen återförenas och lyckan var total. Sedan dess har de nyblivna föräldrarna delat med sig av flertal uppdateringar från sitt nya familjeliv.

Nu har ett par dagar gått och vi alla har landat nu och börjar kunna slappna av rätt så bra. Det har varit en underbar blandning av kärlek, trötthet, lycka, oro, skratt & panik”, skriver Alexander i ett inägg på Instagram. 

När Hänt nådde Alexander strax efter att Caroline och Hiro hade fått komma hem ifrån sjukhuset, berättade han om känslorna över att få ha blivit pappa.

”Jag var mest nervös inför att få för lite sömn och det har redan börjat, haha. Men känslan av att vara behövd kompenserar tröttheten”, skrev han då i ett meddelande till Hänt.

”Skapt för denna papparollen”

Nu har ytterligare några dagar gått och hustrun Caroline har gjort en insikt med sin make. I ett inlägg på Instagram där Alexander syns gående med sonen i en barnvagn delar hon med sig av några kärleksfulla ord.

Annons

”Alltså THIS GUY.  En klippa genom hela min graviditet och det stabilaste stödet efter förlossningen. Du är skapt för denna papparollen, det är som du inte gjort något annat än att vara Hiros pappa. Finns ingen tryggare känsla för mig än att Hiro ska få växa upp med dig som sin pappa”, skriver Caroline.

I kommentarsfältet syns det tydligt att även följarna håller med Caroline om att Alexander kommer att vara en bra pappa. Även Alexander själv har lämnat en hälsning i hustruns kommentarsfält.

Min Superhjältinna”, skriver Alexander i en kommentar.

FOTO: Christine Olsson/TT/Karin Törnblom/TT

Annons