Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Caroline Kejberts svar efter följarnas ord om förändringen

23 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Med över 100 000 följare på Instagram var det minst sagt många som ville gratta Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert på födelsedagen. I samband med den stora dagen tog hon tillfälle att svara på en mycket vanlig fråga hon fått på senaste tiden.
”Borde göra det med värdighet”, skriver hon.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Den 7 oktober är det återigen dags för en säsong av TV4:s populära dejtingprogram Bonde söker fru. Under sommaren har spända och förväntansfulla bönder fått möta de brevskrivare som de tidigare under året har valt ut.

För drygt två år sedan var en av brevskrivarna Caroline Kejbert, 30, som sökte kärleken i bonden Joacim Rickling, 28. Tv-profilerna föll för varandra och i slutet föll bondens val på Caroline.

Kort efter att inspelningarna tog slut flyttade Caroline Kejbert in tillsammans hos Joacim Rickling på gården. En kort tid efter Bonde söker fru syntes paret återigen i på tv – denna gång i den egna realityserien Bondeparet på TV4 play, som följde deras liv under renoveringen av hemmet Tuna gård.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sommaren 2018 delade bondeparet med sig av att de tagit ett till stort steg i sin relation – de väntade barn. Och den 3 januari 2019 kom deras dotter som fått namnet Wilda till världen.

Annons

Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss. Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas”, skrev Joacim i ett inlägg på sin Instagram när han delade med sig av den gala nyheten.

Under våren sändes den andra säsongen av Bondeparet. Men den som ändå inte kan få nog av att följa den lilla familjens liv behöver inte hänga läpp för att serien är över för den här gången. På sociala medier fortsätter nämligen både Caroline och Joacim att dela med sig av vad som händer i vardagen.

Caroline Kejberts ärliga ord

Den 19 september fyllde Caroline Kejbert år. Dagen innan publicerade hon ett inlägg på Instagram med en bild på henne tillsammans med dotter, där hon skrev om känslorna inför morgondagen.

”I vår familj är vi flera som fyller år just i september, så det är en riktig ”födelsedagsmånad”. Åh imorgon är det min tur – hela 30 år! Jag kan säga att det känns så bra.”, skriver hon.

Tv-profilen har fyllt 30 och hon påpekar att hon fått mycket frågor just kring åldern.

”Tycker man får frågan om 30-års krisen alldeles för ofta och kan inte förstå varför man ska ha det? Vad är det bra för?”, frågar Caroline Kejbert och fortsätter:

”Alla åldras vi och vi borde göra det med värdighet”

FOTO: Instagram, TT/Karin Törnblom

Annons