Caroline Kejberts nya insikt med dottern Wilda: ”Vad hände?”

Caroline Kejbert om nya insikten med dottern Wilda: ”Vad hände?”

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings dotter Wilda har hunnit bli 10 månader – något som Caroline uppmärksammar i ett inlägg på Instagram.
”Vad hände?” undrar hon.

Caroline Kejbert, 30, och Joacim Rickling, 28, fann lyckan i Bonde söker fru 2017, där Joacim var en av bönderna som sökte kärleken i programmet – och den som slutligen vann hans hjärta var Caroline.

Efter inspelningarna av programmet flyttade paret snabbt ihop och startade renoveringarna av Tuna gård, där paret nu mera bor – något som TV4-tittarna har kunnat följa i deras egna tv-serie Bondeparet på TV4 play. Och intresset för bondeparets liv har minst sagt intresserat många.

– Man blir så fascinerad över att folk har intresse av att följa oss och det tycker jag såklart är väldigt roligt. Men det är en tanke som slår en att det är så pass många i Sverige som tittar på det här och tycker det är roligt och det uppskattar man ju själv såklart, har Joacim Rickling tidigare berättat för Hänt.

Nya insikten med dottern

I början av 2019, den 3 januari, kom deras dotter Wilda till världen, som nu hunnit bli hela tio månader, något som mamma Caroline uppmärksammar på Instagram.

Två solstrålar. Åh den lilla högst upp blev faktiskt 10 månader igår! 10 månader liksom! Vad hände? Vår goa Wilda, vår lilla glädjespridare!” skriver hon i ett nytt inlägg på Instagram där hon delar en bild av Joacim med dottern Wilda på axlarna.

Bland kommentarerna öser glada fans fina ord över den lilla familjen.

Så otroligt gullig Wilda är, speciellt när hon ler. Kram till hela familjen”, skriver en.

En så härlig bild på dina älsklingar”, skriver en annan.

Lyllo du som är en glädjespridare själv som får ha 2 såna i familjen också, vilken lycka”, skriver ännu en.

Wildas likhet med Joacim och Caroline

Både Caroline Kejbert och Joacim Rickling delar ofta med sig av bilder på dottern Wilda. Och ofta påpekar följarna att dottern är slående lik sin pappa – samtidigt finns det många som istället menar att dottern är lik sin mamma.

Inga undantag är den den här gången.

Så lik sin far”, påpekar en bland kommentarerna i kommentarsfältet.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram/Caroline Kejbert