LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Caroline Kejberts bakslag – stoppades på grund av sjukdom

06 feb, 2024 
Privat, TV4
Caroline Kejbert delar nu med sig av ett tråkigt bakslag.
”Mitt liv är ofta såhär, att det är hög toppar och djupa dalar.”, skriver Caroline.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Bonde-paret Caroline Kejbert, 33, och Joacim Rickling, 31, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Paret är inne på sitt sjätte år tillsammans och de har idag även döttrarna Wilda, 4, och Molly, 1, ihop.

Både Caroline och Joacim är höjdare på sociala medier och de har en stor följarskara. Caroline driver även butiken Kejbert concept och bloggar hos mama. Men senaste tiden har inte varit så enkel för Caroline när det kommer till att parera jobbet med familjelivet.

Caroline Kejberts bakslag – stoppades på grund av sjukdom

Det är i ett blogginlägg som Caroline beskriver kampen.

”Mitt liv är ofta såhär, att det är hög toppar och djupa dalar vad gäller stressnivån. Förra veckan blev en sån där stressig vecka igen på grund av oförutsedda grejer. Vabb hos min personal, och sedan vabb för min del med lilla Molly. ”

Caroline berättar att de har förberett inför butikens stora utförsäljning. Men att varje gång de ska styra något extra som rea, event eller inventering så blir alltid någon sjuk.

Caroline Kejbert om lyckan efter händelsen

”Detta hände alltså årligen förra veckan och Fia, vår kollega som jobbar extra med oss fick rycka in.Jag hade ett besök i Stockholm planerat också som fick ställas in med ett helt gäng med möten. Ja det var lite tumult om man säger så… men nu är det en ny vecka med nya möjligheter!”

Men slutet gott allting gott. Alla var friska lagom till utförsäljningen och Caroline beskriver glädjen över den stora succén.

”Vi valde att avsluta rean i butiken med en rejäl utförsäljning – vilket vi aldrig haft tidigare – och jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att det skulle komma så mycket folk. Herregud vilken helg! ”

FOTO: PRIVAT, TV4

Annons