TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Caroline Kejbert om okända krisen under tv-sändningen

26 nov, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert om okända krisen under tv-sändningen
Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert hade sett fram emot en glittrig kväll på den tv-sända Diabetesgalan i Stockholm.
Men på väg till galan inträffade något oväntat.
”Så kanske får skylla mig själv", skriver Caroline Kejbert om händelsen.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Livet för Caroline Kejbert, 30, ändrades rejält när hon bestämde sig för att skicka ett brev till TV4 efter att ha sett Joacim Rickling, 28, i tv-rutan. Joacim sökte sin stora kärlek i TV4:s realityserie Bonde söker fru och Caroline var en av många kvinnor som fattade tycke för den unge bonden.

Och kärlek uppstod under inspelningen av Bonde söker fru. I sista avsnittet av programmet valde Joacim Rickling att fortsätta träffa just Caroline Kejbert. Kort efter inspelningen flyttade Caroline till Joacims släktgård, Tuna gård. Snart fick de sin egen tv-serie, Bondeparet, som visats på TV4 play.

Under inspelningen av Bondeparet kom nästa glada nyhet för Joacim och Caroline. De skulle bli föräldrar. Den tredje januari i år föddes dottern Wilda.

Men trots att Caroline Kejberts liv numera utspelar sig främst på landet åkte hon häromveckan till Stockholm för att närvara på en glittrande gala. På sin blogg skriver Caroline om sin kväll på Diabetesgalan. Hon åkte till Stockholm i god tid för att få håret fixat och bli sminkad av sina vänner inför festkvällen.

Annons

Jag tyckte att det kändes superlyxigt att bli sminkad och fixad i håret för att gå på Gala, och kände mig så fin!” skriver Caroline på bloggen.

Trubbel under kvällen

Men när Caroline Kejbert gick från förminglet till själva galan hände som som inte fick hända – klacken på hennes sko gick av.

”Så sjukt, jag och Sanne stod och resonerade innan om jag skulle våga mig på de skorna för klacken var liiiite lös (haha så kanske få skylla mig själv) – eller om jag skulle ta ett par andra som inte passade lika bra till klänningen. Men då föll det på de med lite lös klack för ”inte kommer det hända just ikväll”, tji fick jag!” skriver Caroline Kejbert på bloggen.

Trots den ovälkomna överraskningen gick Bonde söker fru-profilen på galan och fick en riktigt härlig kväll. Klacken fick sitta kvar provisoriskt och när galan var slut fick hon till sin stora lättnad skjuts hem.

Den satt i alla fall kvar hela kvällen, och efter galan fick vi skjuts hem av Jacob sen skulle jag bara hoppa in i min bil och åka hem så behövde inte promenera så mycket på klacken tack och lov”, skriver Caroline Kejbert.

FOTO: TT, Instagram

Annons