LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings nya framtidsbesked

20 feb, 2020 
Caroline Kejbert och Joacim
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann varandra i Bonde söker fru 2017.
Kärleken mellan paret är fortfarande stark, och nu berättar de om längtan inför framtiden ihop.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann kärleken i varandra i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru 2017, och än idag är kärleken riktigt stark. Kort efter att inspelningarna var klara flyttade Caroline in på Joacims gård, och hittills har de tagit sig igenom både en stor renovering och att utöka familjen. I januari 2019 kom dottern Wilda till världen.

Wilda har hunnit fylla ett år, något som uppmärksammades av föräldrarna.

Vår älskade Wilda – ett år idag! För ett år sedan kom du till oss och inget blev sig längre likt, allt blev till det bättre och vi älskar dig mer än ord kan beskriva”, skrev Caroline Kejbert i ett inlägg.

Eftersom att paret blev mycket poppis hos tittarna fick de efter Bonde söker fru sin egna tv-serie Bondeparet på TV4 play, som hittills hunnit gå hela två säsonger. Och många tittare hoppas på att de blir ännu en till säsong!

”Nu längtar vi”

Men så länge får deras förjarskara nöja sig med att följa dem på sociala medier. På Instagram uppdaterar både Caroline Kejbert och Joacim Rickling sina konton flitigt. Där får vi ta del av bland annat bilder på dottern Wildas utveckling, och kärleken till varandra. Så sent som igår passade Caroline på att ge sin sambo lite extra kärlek.

Annons

Han”, skriver hon i inlägget där bilden föreställer en glad Joacim, följt av ett rött hjärta och fortsätter: “Min favoritperson i hela världen”. Inlägget fick många av följarna att skicka glada och fina hälsningar.

Tillsammans driver det också det gemensamma kontot i samma namn som deras tv-serie, Bondeparet. Den senaste uppdateringen handlar om framtiden på just den gård som vi sett paret renovera.

God morgon från Tuna Gård! Nu när vi inte har fått någon snörik vinter tycker vi att vi direkt kan hoppa över till vår. Vi planerat nya projekt för våren och så inleds ju snart det stora vårbruket – nu längtar vi!”.

Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmetBrand logo
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert avslöjar förändringen i hemmet

Vi tror knappast att paret är ensamma om att längta till våren, eller?

FOTO: TT, TV4

Annons