TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings glädje över dottern Wilda

10 dec, 2019 
Caroline Kejbert och Joacim Ricklings glädje efter dottern Wilda – följarnas chock: ”Men va?!
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Ricklings dotter Wilda har hunnit bli 11 månader.
Nu berättar Joacim ett glädjande besked om dotterns framsteg.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Caroline Kejbert och Joacim Rickling fann kärleken i TV4:s Bonde söker fru, där Caroline var en av brevskrivarna till bonden Joacim. Idag bor paret ihop på Joacims familjegård som de nu har renoverat – något som tittarna kunnat följa i deras egna serie Bondeparet på TV4 Play.

I början av året blev Caroline och Joacim föräldrar åt dottern Wilda. Följer man Bondeparet på Instagram får man alltså inte bara ta del av bilder får renoveringen, utan också en hel del om dottern och hennes utveckling.

Hon är nu 11 månader gammal, och det har hunnit hända en hel del på dessa månader. När Caroline för en månad sedan uppmärksammade att Wilda hunnit bli 10 månader var det en märkbart förvånad mamma.

Två solstrålar. Åh den lilla högst upp blev faktiskt 10 månader igår! 10 månader liksom! Vad hände? Vår goa Wilda, vår lilla glädjespridare!” skrev hon i inlägg på Instagram där hon delar en bild av Joacim med dottern Wilda på axlarna.

Annons

Dottern Wildas första steg

Nu har Wilda gjort ännu ett framsteg i sin utveckling. Hon har tagit sina första steg! Det är pappa Joacim som delar med sig av det glada beskedet.

Idag tog Wilda sina första steg hemma i köket, stolt pappa och som synes även hon!” berättar Joacim Rickling nu i ett inlägg på Instagram.

Bland kommentarerna hörs massor av jubel över Wildas första steg, och flera föräldrar känner igen sig i känslan av att deras barn börjat gå.

”Vilken härlig bild kan inte sluta le, stora tjejen nu, så härligt när dom börjar knata på”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Första stegen är ju ett lyckorus för hela familjen”, skriver en annan.

”Men va??!! Hurra hurra”, skriver ännu en.

”Det är helt fantastiskt att se dom första stegen”, skriver en till.

FOTO: TT, Instagram

Annons