LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen skiljer sig – 2 år efter bebislyckan

17 jan, 2024 
Så mycket bättre 2017
Caroline Hjelt och Aino Jawo, duon bakom Icona Pop, har tagit världen med storm sedan de släppte låten I love it 2012.
Nu avslöjar Nyheter24 att Caroline har valt att skilja sig – två år efter att hon och Yoye Lapogian fått barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Uno Svenningssons ord om Björn Skifs: "Fantastisk"Brand logo
Uno Svenningssons ord om Björn Skifs: "Fantastisk"

Så mycket bättre är ett av TV4:s stora succéprogram. Tolkningar som gjort där har genom årets spelats flitigt på radion och de medverkandes artistkarriärer har i regel gått spikrakt uppåt därefter.

2017 var det ett riktigt starkt gäng som tog plats på Grå gåsen, på Gotland, där Så mycket bättre alltså spelas in. Då fick vi se Eric Saade, 33, Icona Pop, som alltså består av Aino Jawo, 37, och Caroline Hjelt, 36, Kikki Danielsson, 71, Anders ”Moneybrother” Wendin, 48, Sabina Ddumba, 29, Tomas Andersson Wij, 51, och Uno Svenningsson, 64, tolka varandras hits.

Caroline Hjelt och Yoye Lapogian skiljer sig efter sex år tillsammans

Nu avslöjar Nyheter24 att en av deltagarna från Så mycket bättre 2017 skiljer sig. De handlar då om Caroline Hjelt, som är den ena halvan av Icona Pop. Duon ligger bakom internationella superhits som I love it och All night.

Annons

Caroline och fotografen Yoye Lapogian, 33, har varit ett par sedan 2017 och sommaren 2021 fick de sitt första barn ihop.

”Äntligen är hon här. Jag älskar min familj”, skrev hon då i ett inlägg på Instagram.

Men nu har de alltså valt att separera. Enligt Nyheter24 skickade de in en skilsmässoansökan till Stockholms Tingsrätt i april 2023. Den 15 januari gick skilsmässan igenom, efter en obligatorisk betänketid.

Blev mamma samtidigt som Icona Pop-kollegan Aino Jawo

Caroline och hennes kollega Aino blev faktiskt mammor i samma veva. Bara veckor efter att att Caroline och Yoyes barn fötts kom Ainos inlägg om att även hennes bebis kommit till världen.

”För evigt kär i dig och jag kommer för alltid vara tacksam – Idris 1/8”, skrev Icona Pop-profilen till en bild på sin familj på Instagram.

Aino är tillsammans med hälsoentreprenören Valdemar Fredriksson, 37, sedan en lång tid tillbaka.

FOTO: Christine Olsson/TT

Annons