Caroline Grane från "Svenska Hollywoodfruar": "Jag var sockerberoende och åt godis till lunch"

Caroline Grane från "Svenska Hollywoodfruar" talar ut om sitt sockerberoende för tidningen Hänt Extra. "Jag åt godis till lunch."

Caroline Grane, 36, stjärnmäklaren som är nykomling i “Svenska Hollywoodfruar” ser på sociala medier ut som en fit, yogaintresserad och vacker tjej. Caroline har sedan länge utövat yoga, vilket man kan se på de avancerade poserna — men faktum är att hon inte kunde göra dem för bara 1,5 år sedan.

– Jag tvingades ändra mina matvanor. Man kan inte äta godis och sedan gå och göra de mest avancerade poserna, för då trillar man, säger hon till tidningen Hänt Extra och avslöjar:

– Jag var beroende av socker.

"Mina celluliter blev mindre" säger Hollywoodfrun om sin nya livsstil. Foto: TV3

“Mina celluliter blev mindre” säger Hollywoodfrun om sin nya livsstil. Foto: TV3

Caroline Grane beskriver sin tidigare kosthållning som “hemsk”.

– Jag brukade äta godis till lunch, jag åt mycket fastfood, jag älskade pommes frites och chips, säger hon men säger att hon blivit mycket snyggare sedan hon lade av med skräpmaten.

– Jag hade celluliter, som blivit mycket mindre. Och då var jag inte tjock! Sen har jag blivit jättestark. Kroppen kan inte bygga muskler på fastfood och godis, säger hon och tipsar om att man inte ska stirra sig blind på kalorierna.

– Det är bättre att kolla fiber- och vitamininnehållet. Man får göra det till en vana att försöka äta nyttigare.

Idag försöker Caroline Grane träna yoga sex gånger i veckan, men det är svårt att alltid hinna med, särskilt med tanke på att hon säljer lägenheter på löpande band och kallas “billion dollar lady” i USA. Hon har alltså sålt för mer än en miljard dollar, alltså hisnande 8,8 miljarder kronor.

Läs mer:

Agnes-Nicole Winter om sin romans med en 26-åring: “Det var mysigt”

Hollywoodfruarna i nytt infekterat bråk – om könshår

Hollywoodfrun Åsa Vesterlunds tunga besked: “Cancern är tillbaka”

SENASTE NYTT!