LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Klüfts babylycka – har blivit mamma för tredje gången

26 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
Carolina Klüft har blivit mamma till sitt tredje barn.
Carolina Klüft och maken Patrik Klüft har blivit föräldrar på nytt.
Nu berättar de om lyckan över att ha välkomnat sitt tredje barn till världen.
– Nu har vi en hel trio, säger Patrik Klüft till Expressen.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

Det var i maj som den före detta friidrottsstjärnan och numera programledaren Carolina Klüft, 36, avslöjade att hon väntade sitt tredje barn. Efter att ha dykt upp i SVT:s direktsändning med en kula på magen bekräftade hon babylyckan för Expressen.

– Det stämmer. Vi väntar tillökning i höst, sa Carolina Klüft till tidningen.

Sedan tidigare har Carolina två barn ihop med maken Patrik Klüft, 42 – Laleh, 4, och Amie, 2. Familjen bor numera i Järvsö i Hälsingland, efter att ha lämnat livet i Stockholm förra året.

– Jag är ju lite privat av mig så jag tycker att det är skönt att få vara i ett lugnare sammanhang nära naturen när jag är hemma. Jag uppskattar att få vara i fred, har hon tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Parets lycka efter födseln

Och nu fylls huset i Järvsö med ännu en familjemedlem! Carolina och Patrik Klüft har nämligen välkomnat sitt tredje barn till världen – och det blev en flicka även denna gång. För Expressen berättar de om känslorna efter dotterns födsel.

Annons

– Det blev en tjej även den här gången. Så nu har vi en hel trio, säger Patrik Klüft till tidningen.

Patrik ger även besked om att allt har gått bra och att alla mår fint. Han berättar att de är “väldigt lyckliga och njuter av familjelivet”.

Carolina om livet som förälder

Än har paret inte gått ut med vad dottern ska heta, men deras äldsta dottern Laleh är döpt efter artisten Laleh Pourkarim. Det har Carolina Klüft tidigare berättat om i en intervju i Aftonbladet.

– Vi valde det dels för att det är ett fantastiskt fint namn, men också för att hon är en fin person och förebild, sa hon till tidningen.

I samma intervju gav hon även sin syn på hur det är att vara förälder.

– När man blir förälder känns det som att det finns något som är större och starkare än bara elektroniska signaler i hjärnan. Det finns något som är så himla mycket starkare som inte går att förklara. Det är klart att den sidan också ger en tröst och hopp, sa hon då.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons