TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Klüft bekräftar babylyckan: Då föds vårt tredje barn

31 maj, 2019 
Efter upptäckten i direktsändning: Carolina Klüft bekräftar babylyckan
Carolina Klüft dök under gårdagen upp i SVT:s sändning med en kula på magen. Nu bekräftar hon för Expressen att hon och maken Patrik Klüft väntar sitt tredje barn.
Annons
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningenBrand logo
Julia Bergmans nya barnbesked – en månad efter förlossningen

Friidrottsstjärnan Carolina Klüft, 36, dök under gårdagen upp som expert i SVT:s friidrottssändning i samband med Bauhausgalan – med en kula på magen. För Expressen bekräftar hon nu att hon väntar sitt tredje barn.

– Det stämmer. Vi väntar tillökning i höst, säger Carolina till tidningen.

Carolina och maken Patrik Klüft har sedan tidigare två barn ihop, Laleh, 4, och Amie, 1,5. Familjen bor numera i Järvsö i Hälsingland, efter att ha lämnat livet i Stockholm förra året.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är ju lite privat av mig så jag tycker att det är skönt att få vara i ett lugnare sammanhang nära naturen när jag är hemma. Jag uppskattar att få vara i fred, har hon tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Carolina och Patriks äldsta dotter är döpt efter artisten Laleh Pourkarim.

– Vi valde det dels för att det är ett fantastiskt fint namn, men också för att hon är en fin person och förebild, sa Carolina tidigare till Aftonbladet.

Annons

– När man blir förälder känns det som att det finns något som är större och starkare än bara elektroniska signaler i hjärnan. Det finns något som är så himla mycket starkare som inte går att förklara. Det är klart att den sidan också ger en tröst och hopp, berättade hon i samma intervju.

Synts i flera tv-sammanhang

Som 22-åring blev Carolina den yngsta friidrottaren någonsin att ha vunnit hela fem internationella guldmedaljer, i VM och EM, både inomhus och utomhus, och i OS. Men när hon var 29 la hon den karriären åt sidan. Efter det har vi sett henne i flera tv-sammanhang. Hon är inte bara van vid att agera expert under sändningar som fokuserar på friidrott. Hon har även varit programledare för Wild kids och SVT:s Duellen. Till vardags jobbar hon numera som verksamhetschef för Generation Pep.

Annons