Carolina Gynnings vändning i gravidkampen med Viktor Philipson

Carolina Gynnings nya besked om gravidkampen

Carolina Gynning har öppet pratat om att hon och kärleken Viktor Philipson försöker bli gravida.
Men efter en höst utan resultat ger nu tv-profilen nya besked om parets gravidkamp.
– Jag var så hetsig innan, säger Carolina Gynning i podcasten Gynning och Berg.
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza
Slå på ljud

I våras träffade tv-personligheten och konstnären Carolina Gynning, 41, kärleken i Viktor Philipson, 33. Relationen blev snabbt seriös och när Hänt i augusti träffade Carolina berättade hon om sina känslor för pojkvännen.

– Jag är väldigt kär i min nya kille. Eller nya och nya, vi har varit tillsammans i nästan sex månader nu. Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är det viktigaste, sa Carolina vid tillfället.

Carolina Gynning som har två barn från en tidigare relation, döttrarna Alicia och Adele, har i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva avslöjat att hon och Viktor gärna vill ha ett barn ihop. Men i september berättade Carolina för poddkollegan och vännen Carina Berg, 41, att hon och Viktor hittills inte lyckats – och att faktumet får henne att må dåligt.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad. Och det infaller den dagen du också får mens, så du är ju så jävlig pms:ig och deprimerad ändå, då ska du fatta att du inte är gravid den gången heller.

Carolinas nya besked om gravidkampen

I det senaste avsnittet av Carolina Gynnings och Carina Bergs podcast kommer de två vännerna återigen in på ämnet graviditet – då Carina väntar barn tillsammans med kärleken Erik Berg, 30. Carolina berättar att hon fortfarande inte lyckats bli gravid tillsammans med Viktor Philipson men förklarar nu att känslan kring den uteblivna graviditeten ändrats.

– I början så var det ju jävligt tråkigt att jag inte blev det. Nu så börjar jag mera känna såhär ”jag blir väl inte det då”, förklarar Carolina Gynning.

Hon fortsätter förklara att hon tidigare testade sig ofta men att det varje gång ledde till besvikelse. De tidigare försöken har nu fått tv-profilen att ändra sig.

– Nu är man mer såhär ”äh, jag kissar inte ens på stickan för jag är inte det”, berättar Carolina och fortsätter:

– Man kommer liksom över det.

Carina Berg undrar om Carolina Gynning har kommit till ett viss lugn – vilket Carolina svarar ja på. Hon förklarar även att hon hoppas att hennes nyfunna lugn i gravidkampen ska leda till att hon äntligen blir gravid.

– Ja, det är väl ett litet lugn, så det kanske är då man blir det. Alltså, förstår du? Jag var så hetsig innan, förklarar Carolina Gynning.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen 

FRÅN FÖRSTASIDAN