Carolina Gynnings stora livsbeslut med Viktor Philipson

Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson har tagit ett nytt beslut för framtiden.
Tillsammans vill de nu förverkliga den oväntade dröm som de länge levt med.

TV-profilen Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 33, har varit ett par i strax över ett år. Sedan de offentliggjorde sitt förhållande har de synts flitigt tillsammans, både på röda mattan men även i sitt vardagliga liv på Carolinas sociala medier. I höstas beslutade sig Carolina för att starta en Youtube-kanal och sedan dess har följarna flitigt fått följa med på hennes och Viktors äventyr.

Viktor och Carolina har varit öppna med att de gärna vill ha barn ihop men att lyckas bli gravida har inte varit helt enkelt, vilket är något som Carolina har berättat om i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad, har hon sagt i podden.

Oväntade boende-drömmen

Nu visar det sig att det inte bara är barn som tillhör parets framtidsdrömmar. I en ny video berättar Carolina och Viktor nämligen om deras stora dröm att köpa en bondgård tillsammans. Detta visar sig vara en dröm som paret till och med är på väg att förverkliga.

– En annan grej som har hänt nu, mitt i alltihopa är att jag googlade lite gårdar till salu på Ekerö. För min och Nishtis (Viktors) dröm är ändå att ha en gård här. Hippie-huset ligger liksom i ett villaområde vilket är nisht gut. Vi vill kunna göra vad vi vill, säger Carolina i videon.

– Det är varken gut för villaområdet eller för oss, lägger Viktor snabbt till.

”Det här köper vi”

Därefter beger dig paret iväg till en gård som de är intresserade av att köpa. Efter att de mötts av en hästhage är Carolina redan säker på att det är parets framtida hem.

– Det här köper vi!, utbrister Carolina och fortsätter:

– Vi är och kollar på en gård och jag är redan kär.

Även Viktor känner sig positiv till huset och paret böjar snabbt prata om hur de vill att huset ska komma att se ut när det är färdigt.

Carolina Gynnings husdröm

Huset som Carolina och Viktor besöker. Foto: Youtube.

FOTO: Henrik Montgomery/TT/Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!