TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Carolina Gynnings stora kärlekslycka med Viktor Philipson

24 mar, 2020 
Carolina Gynning och Viktor Philipson
Carolina Gynning och Viktor Philipson blev tillsammans förra våren.
Nu berättar tv-profilen om lyckan med pojkvännen.
– Många fler ska det bli, skriver hon.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

Tv-profilen Carolina Gynning, 41, och Viktor Philipson, 33, har varit ett par i ett år. Efter att de offentliggjorde sin kärlekslycka har fansen fått se dem umgås en hel del, både på tu man hand men även tillsammans med Carolinas döttrar Alicia och Adele, som hon har sedan en tidigare relation.

Carolina har vid flera tillfällen pratat om sina starka känslor för pojkvännen och det låter som att hon verkligen har träffat sin drömman. Paret har även varit öppna med att de gärna vill ha barn ihop men att lyckas bli gravida har inte varit helt enkelt, vilket Carolina har berättat om i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med Carina Berg.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad, sa hon i podden.

Carolina Gynnings familjekamp

Trots att vardagen inte alltid är en dans på rosor syns det tydligt att Carolina och Viktor har väldigt roligt ihop. De senaste veckorna har tv-profilen haft fullt upp med att spela in en långfilm och därför har hon tvingats vara borta från både sina döttrar och pojkvännen. I ett inlägg på Instagram berättar Carolina om saknaden.

”Jag känner verkligen att dessa tider får en att inse vad som verkligen betyder något för mig. Min familj mina nära vänner och mina barn och Nichti, vill bara hålla om er!”, skriver Carolina, som ofta kallar Viktor Philipson för ”Nichti”.

Kärleksorden till Viktor Philipson

I ett nytt inlägg på Instagram skriver Carolina återigen om pojkvännen, detta med anledning av att de firar ett år som par.

Annons