Carolina Gynnings plötsliga återförening med Viktor Philipson

Carolina Gynning

I början av juni gav Carolina Gynning det plötsliga beskedet att hon och pojkvännen Viktor Philipson gjort slut.
Men har de hittat tillbaka till varandra?
Oavsett om de är ihop eller inte verkar de umgås igen.
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut
Slå på ljud

Under vårkanten av 2020 spekulerades det en hel del om konstnären Carolina Gynning, 41, och den sju år yngre pojkvännen Viktor Philipson, 34, fortfarande var ett par.

I början av juni bekräftade Carolina Gynning uppbrottet och berättade att ex-paret valt att gå skilda vägar. Men hon förtydligade att de haft en fantastisk relation och att han alltid kommer ha en stor del av hennes hjärta.

Men där och då var det dags för Carolina att fokusera på sig själv.

Vad som hänt sedan dess är oklart. Frågan är, har de hittat tillbaka till varandra? De verkar i alla fall umgås igen – av Instagram att döma.

Återföreningen som fastnat på bild

Nicole Nordin, 33, Peter Forsbergs, 47, kärlek, delade under lördagen härliga storys på sin Instagram. Dagen bestod av fiske, båtturer och härliga matstunder. Och vipps, vilka verkar sitta bredvid varandra under en härlig måltid? Jo, Viktor Philipson till vänster och Carolina Gynning till höger.

Gynning, Viktor, Nicole nordins instagram

FOTO: Instagram

På en annan story, även den från Nicole Nordin, syns Gynning och Viktor åka båt tillsammans. I videon spelas Thina Turners dänga What’s love got to do with it. Och ja, vem vet?

Nicole Nordin Instagram

FOTO: Instagram

När sällskapet sedan satt sig till bords fotades gänget. En liten gruppbild är ju aldrig fel. Och visst kan vi se Gynning hålla en hand på Viktors lår.

Carolina Gynning

FOTO: Instagram

Senare samma kväll har även Gynning själv delat med sig av en video på Instastory när ostron står framdukat på ett bord i skärgården. Och vem syns inte till där också, om inte Viktor Philipson.

Gynning Viktor Philipson

FOTO: Instagram

Fantiserade om en bondgård

I april, innan uppbrottet mellan Carolina och Viktor, så berättade konstnären i en vlogg på Youtube att de funderade på att köpa en bondgård. De hade väl inte riktigt hittat någon som de verkligen ville ha, utan det var mest fantasier.

Men det blev ingen bondgård, istället blev det ett uppbrott.

Hänt har sökt Carolina Gynning och Viktor Philipson.

FOTO: Jimmy Wixtröm/TT, Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN