Carolina Gynnings nya gravidbesked med Victor Philipson

För ett år sedan träffade Carolina Gynning kärleken Victor Philipsson. Paret har i månader försökt bli gravida, och nu kommer hon med ett glädjebesked för framtiden.

Carolina Gynning, 41, blev för 16 år sedan ett riksbekant ansikte efter sin medverkan i ”Big brother”. 108 dagar satt hon inspärrad i huset, något som blev en vändning i Gynnings liv. Hon berättar i Aftonbladet Söndag:

– Big brother räddade mig. Det var tre månader utan droger och precis vad jag behövde. En sorts avgiftning, kan man säga. Visst festade vi, men inne i huset fanns inga droger och vi drack inte varje dag utan på en mer rimlig nivå, typ en gång i veckan, säger Gynning som innan dess levde ett destruktivt liv där hon dämpade sin ångest med droger. Hon ser sitt inre mörker som en styrka som format hennes konstnärskap.

– Utan den knäppa Carolina hade det blivit platt konst, som inte berör någon. Jag känner faktiskt ingen konstnär som inte har ett mörker inom sig, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker att människor utan mörker är totalt ointressanta. Jag dras verkligen till ”the darkness”. På Ibiza , där jag har sommarhus, möter jag många själar som hamnat snett. Där är jag en i gänget, där passar jag in, säger hon till Aftonbladet.

Framtidsplanen för döttrarna

Döttrarna Adele, 8, och Alicia, 6, börjar bli större. Bara tanken på att de ska ta efter mammas tidigare leverne är tung.

– Fy fan, vad jobbigt, säger Gynning som har en framtida plan för döttrarna.

– Jag tror att jag kommer att vara en bra mamma där, eftersom jag varit med om mycket själv. Jag kommer se problemen direkt. Min mamma tog mig aldrig åt sidan för att säga att det räckte. Hon skulle säkert hävda motsatsen, men jag skulle sätta ned foten på ett helt annat sätt om det händer mina döttrar.

Nu lever hon varannan veckas-liv efter skilsmässan från barnens pappa Alexander Lydecker, 39.

– Jag kommer aldrig att vänja mig vid att vara utan dem. Att skilja sig är inget att rekommendera, det är inte lösningen. Men samtidigt är vi gladare på varsitt håll, både jag och Alexander, och därför är barnen också gladare.

”Jag är superfertil”

Trots att skilsmässan var smärtsam hittade hon snart kärleken igen i överklasskillen Viktor Philipsson, 34. De träffades på krogen via gemensamma vänner

– Jag är jättekär. Han är fantastisk, vi är väldigt lika och jag tror på oss som par. Vi vill gärna ha barn, jag vet att jag är superfertil och tänker att det kommer när det kommer, säger hon i Aftonbladet söndag.

Livet som konstnär kommer aldrig Gynning ge upp, att gå i pension är inget att tänka på.

– Jag kommer dra sista penselsträcket på dödsbädden. Man kan ju måla även om man har en nittioårig skruttig arm, säger hon och förklarar att hon tycker det är mysigt att åldras.

– Min kille är väldigt chill med åldrande, jag är inte stressad alls över det längre.

FOTO: TT