TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings nya barnbesked med Viktor Philipson: ”Panik”

06 aug, 2019 
Carolina Gynning och Viktor Philipsons barnlängtan
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson har varit ett par i fem månader. Efter att vännen Carina Berg avslöjat att hon och maken Erik Berg är gravida öppnar Carolina upp sig om sin barnlängtan med Viktor.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Det var förra veckan som programledaren Carina Berg, 41, avslöjade att hon och maken Erik Berg, 29, väntar sitt första gemensamma barn. I ett inlägg på Instagram delade Carina med sig av den glada nyheten.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev tv-profilen.

Därefter la vännen, tillika podd-kollegan Carolina Gynning, 41, upp ett inlägg på sitt Instagram-konto där hon gratulerade paret.

”Älskade vän jag är så lycklig för din/er skull . Tänk att du äntligen har en liten där inne nu. Det är nästan overkligt. Och jag har lyckan att få följa dig varje vecka och gosa med magen. Ni kommer bli världens finaste föräldrar!”, skrev hon i inlägget.

Carolina Gynning avslöjar barnplanerna med pojkvännen

I maj avslöjade Carolina Gynning att hon träffat kärleken på nytt i Viktor Philipson, 33. Senast förra veckan skrev hon ett inlägg på sin blogg om sina känslor för pojkvännen.

Annons

”Jag lever med Viktor nu så mycket vi kan. Jag älskar honom massor”, skrev Carolina Gynning i inlägget.

I ett nytt avsnitt av Carolina och Carinas podd, Gynning & Berg – Hittar sig själva, avslöjar Carolina nu att hon och Viktor Philipson gärna vill ha barn ihop.

– Jag är ju lite i samma situation som du var i för några år sedan. Jag har också träffat en ny kille som inte har barn, säger Carolina till vännen och fortsätter sedan:

– Jag har ju två fantastiska barn sen innan men jag känner väl igen då att jag skulle vilja ha ett till barn och det känner jag att nu är det lite panik.

Carolina Gynning berättar vidare att det känns lite tidigt att skaffa barn med pojkvännen i nuläget eftersom de endast varit tillsammans i fem månader. Men eftersom Carolina nu är över 40 år upplever hon ändå att klockan har börjat ticka.

– Vi kan inte unna oss att vänta en jävla sekund när man är så här lastgammal. Och det är en jävla stress tycker jag.

Carolina har sedan en tidigare relation döttrarna Alicia och Adele.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons