Carolina Gynnings markering mot Viktor Philipsson

Carolina Gynning och Viktor

Carolina Gynning och Viktor Philipsson gick skilda vägar i juni.
Nu visar sig tv-profilen gjort en markering mot ex-pojkvännen i offentligheten – veckor efter uppbrottet.

I maj 2019 avslöjade konstnären och tv-profilen Carolina Gynning, 41, att hon hade funnit kärleken i Viktor Philipson, 34. Paret delade sedan flitigt med sig av uppdateringar från sin relation på sociala medier. Men knappt ett år efter att relationen offentliggjorts så bekräftade Carolina att paret brutit upp.

Det var i början av juni som Carolina gick ut med att relationen hade fått ett slut. Hon förklarade att hon var i ett läge där hennes fokus behövde läggas på sig på och döttrarna Adele, 8, och Alicia, 6.

Egna orden om ex-flickvännen

Några veckor efter uppbrottet delade Carolina plötsligt med sig av ett inlägg på Instagram där hon erkände att den senaste tiden inte hade varit så lätt som hon tidigare hade fått den att låta. Hon öppnade upp om den stora sorgen och förklarade att hon nu behövde tid att läka. I samband med publiceringen lämnade Carolina landet för att bege sig till Ibiza, där hon spenderat den senaste tiden.

Viktor höll sig tillskillnad från Carolina väldigt tyst gällande den avsluta relationen. Det dröjde länge innan han tillslut bröt tystanden. Han berättade då att han mådde bra men att singellivet egentligen inte är något han trivs med. Han föredrar nämligen hellre att delar livet med någon annan.

Dörren till en återförening med ex-fickvännen hade han däremot inte stängt helt och hållet.

– Har man älskat någon så slutar man inte att göra det bara så där. Hon är en fantastisk spännande person och vi har haft så kul ihop. Vi får se vad som händer helt enkelt, sa Viktor till Expressen.

Lever livet efter uppbrottet

Carolina och Viktor har sedan uppbrottet fortsatt att följa varandra på Instagram. De båda delar nu flitigt med sig av somriga uppdateringar från sina separata liv. Carolina befinner sig fortsatt på Ibiza, nu även tillsammans med döttrarna.

”Dessa två om 10 år…helvete…tur att jag har jägarexamen så jag kan ligga i buskarna och vakta dem”, skriver Carolina till en bild på Adele och Alicia som nyligen landat på ön.

Viktor däremot är kvar i Sverige och delar titt som tätt med sig av bilder ifrån exempelvis fisketurer och golf. Han har även varit på fest, något som han visat upp för följarna.

Under den festliga bilden där Viktor syns med en cigarr i munnen och ett vinglas i handen har ex-flickvännen Carolina plötsligt kommenterat.

Snygg skjorta”, skriver Carolina till bilden som publicerades många veckor efter att paret hade brutit upp.

FOTO: Carolina Byrmo/TT/Karin Törnblom/TT