LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings lyxvilla på Ekerö såld – efter miljonbakslaget

04 sep, 2023 
Frida Eklöf
Carolina Gynning
Carolina Gynnings lyxvilla på Ekerö har blivit såld efter en långdragen försäljning där priset tillslut behövdes sänkas.
Här är prislappen som huset blev sålt för!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynning berättar om dramatiken på Stjärnorna på slottetBrand logo
Carolina Gynning berättar om dramatiken på Stjärnorna på slottet

Carolina Gynning, 44, har haft sin lyxvilla på Ekerö till försäljning under flera månaders tid. Intresset för huset har varit stort och visningarna har rullat på löpande band.

Men trots det har det varit svårt för tv-profilen och konstnären att få huset sålt, då affären aldrig nått ett avslut.

Carolina Gynnings lyxvilla har blivit sålt – efter ekonomiska bakslaget

Carolina köpte villan år 2015 och har bott där under de senaste åtta åren. Även hennes tre döttrar Alicia, Adele och Vilda har växt upp i lyxhuset ute på Ekerö.

Huset som varit annonserat hos Mäklarringen låg ute för hela 15 miljoner kronor. Med totalt sju stycken rum, boarea och biarea på 242 kvadratmeter, och en tomt på 1605 kvadratmeter, erbjuder huset det mesta.

Enligt Expressen är det tre intressenter som slagits om den bohemiska lyxvillan, och nu har den äntligen blivit såld, men prislappen landade inte på det priset som de ville ha för lyxvillan.

Annons

I slutet på augusti sänktes priset för villan från 15 miljoner till 13,5 miljoner. Nu berättat mäklaren Maria Petterson på Mäklarringen för Expressen att villan såldes för 12 miljoner, något som hon tycker är för lite.

– Den borde ha gått lite högre, säger hon.

Anledningen till det låga priset tror Maria beror på den räntehöjning som kom efter att villan lagts ut till försäljning.

– Sen är det ju en, eventuellt två, aviserade nu i höst. Hade vi hållit på längre hade det säkert gått för kanske 13,5 eller 14 miljoner i alla fall, säger Maria.

Carolina Gynnings nya boende – dit ska hon flytta

Annons

– Jag har alltså gått och köpt en gård, säger hon i podden och berättar att hon letat nitiskt efter en gård i Ekerö-området.

Det är ingen dålig gård som konstnären har lagt vantarna på, den ligger nämligen vid vattnet, är byggd på 1830-talet och har högt i tak. Utöver det har huset även två flyglar, stall och på tomten finns det också flera olika hus.

Carolina verkar minst sagt vara taggad på att fixa hemma på gården, något som hon skrev om i helgen i en story på Instagram.

”Nu ska jag hem och planera allt för min nya drömgård”, skriver hon på Instagram.

Carolina Gynning ser framemot att fixa på den nya gården.
Carolina Gynning ser framemot att fixa på den nya gården.

FOTO: Youtube

Annons