LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynnings lyxiga dröm med pojkvännen Viktor

30 sep, 2019 
Malin Ljung
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson
Carolina Gynning talar nu ut om det tuffa uppbrottet från Alexander Lydecker, och om det stora förändringen som skett efter att de gått skilda vägar.
Samtidigt berättar hon om lyxbeslutet för framtiden med nya pojkvännen Viktor Philipson.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

För 1,5 år sedan meddelade Carolina Gynning, 40, och sambon Alexander Lydecker att de skulle gå skilda vägar. I en ny intervju med Sköna Hem avslöjar Carolina att beslutet om uppbrottet legat och grott i flera år.

– Jag kommer aldrig att forcera en relation igen. Alltså, att i åratal låtsas att det är bra och upprätthålla en fasad, fast det är dåligt. Det är bättre både för barnen och föräldrarna att inse när något inte är bra och få kraft att gå vidare. Och bli lycklig, säger hon till tidningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Carolina Gynning flyttade istället in i sin ateljé en liten bit bort på Ekerö i Stockholm. Från det tidigare hemmet tog hon inte med sig en enda sak, detta på grund av att de enligt henne bar på ”dålig energi”. Istället har hon låtit sin egen bohemiska stil ta över det nya hemmet.

– Jag har alltid älskat den här stilen, men är man sambo måste man ofta kompromissa. Nu blir jag nästan som ett rebelliskt barn och då blir det ett rosa kylskåp, säger hon.

Annons

Lyxbeslutet för framtiden – skaffa egen gård

Under våren kunde Carolina Gynnings trogna följare börja ana att kärleken letat sig in i hennes liv igen, och mycket riktigt, i början av maj avslöjade Carolina att hon hade en ny pojkvän – Viktor Philipson, 31 – son till kungavännen Aje Philipson.

I intervjun berättar Carolina vad det var hon föll för hos Viktor.

– Jag föll för Viktors extremt fria själ samt fria sätt att leva. Han har byggt ett hotell på Bali och i princip bott på stranden. Det skulle lika gärna ha kunnat vara jag! Vi är som tvillingsjälar och nu sammanflätas våra liv.

Senaste tiden har Carolina Gynning pratat öppet om att hon och Viktor gärna vill ha barn och att hon försöker bli gravid. Samtidigt planerar hon för framtiden och drömmer om att skaffa en egen gård inom en inte alltför lång framtid, där de ska bo tillsammans med hennes döttrar Alicia och Adele.

– Även om jag älskar detta hus så är tanken att bo här i max två år till. Jag har en dröm om att köpa en gård här på Ekerö, där jag får plats med alla mina saker, men även alla djur. Nu har jag hund, två kaniner och marsvin. På min gård vill jag även ha hästar, eftersom ridning har blivit en stor passion på äldre dar. Och krokodiler i poolen, haha!

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Karin Törnblom/TT

Annons