Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings kärleksord efter lyxresan med nya pojkvännen

21 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson
I april avslöjade Carolina Gynning att hon funnit kärleken i Viktor Philipson. Nu är paret på en romantisk kärleksresa på Ibiza och på sin blogg skriver Carolina om sina känslor för miljonärssonen.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Det var i slutet av april som tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 40, dök upp på röda mattan med sin nya kärlek Viktor Philipson, 33. Veckorna innan kärleksavslöjandet hade hennes följare på Instagram börjat förstå att det fanns en ny man med i bilden, och i hennes och Carina Bergs podcast Gynning & Berg hittar sig själva, berättade hon om nya kärleken.

– Jag är så jävla kär att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade Carolina Gynning i podden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var inte förrän paret gjorde entré på Unicef-galan i april som förhållandet blev offentligt.

Viktor Philipson är son till miljonären Aje Philipson, 76, som är en nära vän till kungen. Under 70-talet räknades familjen Philipson som en av Sveriges rikaste.

Annons

Carolina Gynnings ord om kärleksresan med miljonärssonen

Efter att förhållandet blev offentligt har paret åkt på en kärleksresa till Carolina Gynnings favorit-ö, Ibiza. Paret har på den senaste tiden synts flitigt på sociala medier, och i ett nytt inlägg på Carolinas blogg, berättar hon nu om kärleksresan med pojkvännen. Hon skriver bland annat att hon vill stanna där för alltid.

”Jag och Viktor drog till Ibiza för några dagar sedan. Jag ville visa honom mitt Ibiza. Det hemliga i norr. Han älskar det. Jag visste det. Vi har det helt fantastiskt. Vi njuter av allt. We belong here”, skriver hon på bloggen och fortsätter sedan:

”Tänk att jag träffat någon som är så lik mig fast man. Jag kunde inte önska mig mer av livet. Jag är världens mest lyckliga kvinna just nu. Månen lyser på oss… Allt är så fint och varmt som bomull. Lets stay here forever”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons