LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings ilska efter misslyckade miljonköpet

20 aug, 2019 
Carolina Gynning ilska efter misslyckade miljonköpet: “Börjat tappa hår”
Carolina Gynning är minst sagt besviken över sitt senaste miljonköp. Poolen som skulle ge henne härliga dopp i sommar har nämligen bara bidragit till problem. ”Jag har gått ner i vikt, börjat tappa hår, ögonbryn och allting, jag är så himla frustrerad”, säger hon i sin podcast.
Annons

Tv-profilen och konstnären Carolina Gynning, 40, är allt annat än nöjd över sitt poolköp för cirka en miljon kronor. I podden Gynning & Berg – Hittar sig själva som hon har tillsammans med Carina Berg, 41, berättar hon om frustationen över den misslyckade investeringen.

– Det är så att jag unnade mig en pool innan sommaren, säger Carolina Gynning.

– Det är så kul att du säger att du unnade dig den, som om du egentligen inte förtjänade den, säger Carina Berg och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Du badar inte bara i poolen, utan även i pengar.

Varpå Carolina Gynning svarar att det inte alls stämmer, då alla hennes pengar har fått gå till det nya projektet.

– Nej, nej, inte längre, för alla pengar ligger nu i det här poolprojektet som då har gått åt helvete. Alla projekt som jag leder in i mitt liv går alltid åt helvete, säger Carolina Gynning.

Glömde pooltaket för 200 000 kronor

Annons