TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings beslut efter avslutet med Viktor Philipson

28 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Nyheten om att Carolina Gynning och Viktor Philipson valt att gå skilda vägar kom som en chock.
Efter uppbrottet berättar nu Carolina om beslutet för sina döttrar som hon har sedan ett tidigare förhållande.
– Tänker att jag kommer att roa mig lite grann, säger hon till P4 Extra.
Annons

Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slutBrand logo
Carolina Gynning och Viktor Philipson har gjort slut

Det var bara några veckor sedan Carolina Gynning, 41, meddelade att hon och pojkvännen Viktor Philipson, 34, valt att gå skilda vägar. Detta efter att paret så sent som i april berättade att de drömde om at köpa en bondgård tillsammans. Men kärleken tog slut och i en intervju med Aftonbladet berättade Carolina om separationen.

”Jag och Viktor har haft en fantastisk relation, och han kommer alltid att ha en stor del av mitt hjärta”, skrev hon då och fortsatte:

”Då jag är i ett läge där jag behöver fokusera på mig själv och mina barn. Ett uppbrott är alltid sorgligt och något högst privat”.

Barnen sedan förhållandet med Alexander Lydecker

Carolina har sedan sitt tidigare förhållande med  Alexander Lydecker, 39, döttrarna Adele, 8, och Alica, 9. Tidigare har Carolina berättat öppenhjärtligt om den tuffa separationen från barnens pappa.

”Gå ut och ha kul Carolina … move on … men jag kan inte jag är ledsen. Så ledsen. Jag vill inte leva såhär min värsta mardröm. Tiden läker alla sår … men jag vill inte vänja mig vid att vara utan er. Mina älskade barn, har Carolina Gynning skrivit på Instagram när barnen skulle åka till sin pappa.

Annons

Nu berättar Carolina om sina sommarplaner i P4 Extra. Coronakrisen har tidigare hindrat Carolina från att åka till sitt hus på Ibiza men efter att reserestriktionerna börjat släppa är det nu dags.

“Absolut inte bara party”

I intervjun berättar Carolina att hon och barnens pappa beslutat att gå ifrån det vanliga varannan vecka-livet under sommarmånaderna. I stället kommer döttrarna att få bo tillsammans med Alexander under två veckor för att sedan komma till Carolina två veckor.

– Barnen kommer ju vara två veckor med sin pappa. Så då tänker jag att kommer att åka och roa mig på Ibiza lite grann.

Och även om inte Carolina längre är någon vild partypingla menar hon i intervjun med P4 Extra att hon gärna tar sig en sväng om då och då.

 

Annons