LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings nya relationsbeslut med Viktor: ”Viktigt”

30 jul, 2019 
AvAgnethe Alm
Carolina Gynning om beslutet att ta en paus från Viktor Philipson för barnens skull.
Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson har varit oskiljaktiga sedan de gick ut öppet med sin relation. Men nu väljer Carolina bort honom för att istället fokusera på sina barn.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Det var i början av maj som Carolina Gynning, 40, valde att bryta tystnaden om nya kärleken Viktor Philipson, 33. Hon hade då pratat öppet i flera veckor om att hon blivit upp över öronen förälskad, men var under tiden hemlighetsfull kring vem hennes nya kärlek var.

– Jag är så jävla kär att jag gå på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, berättade hon i podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva.

Relationen bekräftades när Carolina kom med Viktor vid sin sida till årets Unicef-gala – och sedan dess har de varit oskiljaktiga. Carolina Gynning pratar nu öppet om förhållandet och har bland annat berättat att hennes livsstil förändrats sedan hon blev tillsammans med Viktor Philipson.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Innan paret träffades gick Carolina Gynning igenom ett tufft uppbrott från exet Alexander Lydecker, 38, vilket hon bearbetade genom att börja träna intensivt och springa flera mil i veckan.

Annons

– Det var väldigt mycket terapi efter skilsmässan, att jag började med min löpträning som terapi. Och ibland blev det nästan hysteriskt, jag menar man behöver ju inte gå ut och springa en mil varje dag. Men jag gjorde ju det ibland, sa hon i podcasten.

Numera springer hon inte alls lika ofta, vilket hon menar har att göra med att hon är lyckligt förälskad.

Prioriterar barnen framför kärleken

Kärleken har fortsatt spira mellan Carolina Gynning och Viktor Philipson under sommaren. Bland annat har de tillägnat tid tillsammans på Viktors landställe i Vingåker, vilket uppskattades av Carolina som skrev om vistelsen som ”drömmig” på sin blogg.

Men trots att kärleken blommar har Carolina nu tagit beslutet att ta en en paus från Viktor. I ett nytt blogginlägg skriver hon att hon valt att ägna mer tid ihop med döttrarna Adele och Alicia, utan Viktors sällskap.

”Jag lever med Viktor nu så mycket vi kan. Jag älskar honom massor. Men ibland är det så jävla viktigt att få egentid med sina barn. Så vi tre drog till Gotland”, skriver Carolina Gynning i inlägget.

Carolina fortsätter sedan att beskriva egentiden ihop med barnen och skriver om poolhäng, skratt och stor glädje – och delar även med sig av bilder från semestern på Gotland.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons