LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Carolina Gynnings ärliga ord om kampen med pojkvännen Viktor

19 jan, 2020 
Carolina Gynning pojkvän Viktor Philipsson
Carolina Gynning har varit öppen om graviditetskampen tillsammans med pojkvännen Viktor.
När Hänt träffar henne berättar hon hur det känns att det ännu inte gått vägen.
– Jag tappar aldrig hoppet, säger hon.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

Det är snart ett år sedan Carolina Gynning, 41, avslöjade att hon träffat kärleken på nytt i Viktor Philipson, 33. Ett par månader senare berättade hon för Hänt om sina känslor för pojkvännen.

– Han är väldigt härlig och vi har väldigt roligt tillsammans och det är det viktigaste, sa Carolina då.

Sedan dess har Carolina och Viktor varit nästintill oskiljaktiga och i sociala medier har fansen kunnat följa deras liv tillsammans med döttrarna Alicia och Adele, som Carolina Gynning har sedan en tidigare relation.

I september berättade Carolina öppenhjärtigt att paret försöker få barn – men att det är en svår kamp.

– Varje gång man kissar på den och det är negativt så blir man helt deprimerad, sa hon i podcasten Gynning och Berg – hittar sig själva, som hon har tillsammans med vännen Carina Berg, 41.

Hyllad youtube-kanal

Carolina har börjat med att vlogga på Youtube och har där fått god respons från sina följare. I den senaste videon på hennes Youtube-kanal väljer Carolina att återigen prata om kampen. Carolina och pojkvännen, som hon kallar för Nishti, är på väg till en bar där de ska ta varsin öl, vilket tv-profilen anser att hon kan göra med gott samvete då de ännu inte har lyckats bli gravida.

Annons

– Jag har gjort sjuttio jävla graviditetstest, hela det här året har jag försökt att bli gravid med Nishti och det har inte gått. Det är väl för att Nishti har så jävla sega spermier! Men det har han inte för det har vi kollat upp, säger hon i videon.

När Hänt träffar Carolina Gynning på Elle-galan frågar vi vad hon fått för respons på sina öppna och ärliga videos på Youtube.

– Jag har fått skitbra repsons och jättesnälla kommentarer och så där. Jag antar att om alla är glada så vet jag att man har lyckats, säger hon.

Carolina Gynnings insikt i kampen

Under intervjun berättar Carolina Gynning hur roligt hon har tillsammans med sin pojkvän, vilket hon ser som oerhört viktigt.

– Ja, vi har skitkul. Det är så himla bra.

Hon förklarar vidare om graviditetskampen som hon varit väldigt öppen kring i sina sociala medier – och delar med sig av en ny insikt.

– Det var så lätt för mig att bli gravid förra gången och då tror man att man ska bli det igen lätt, men nu är jag äldre så det är svårare.

Men trots parets svåra kamp är Carolina Gynning tydlig med att hon inte kommer att ge upp.

– Nej, nej jag tappar aldrig hoppet, säger Carolina till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jimmy Wixtröm/TT

Annons