LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning om bråken bakom kulisserna i Ex on the beach

05 dec, 2019 
Lina Arvidsson
Carolina Gynning berättar om bråken bakom kulisserna i Ex on the beach.
Nya säsongen av Ex on the beach är i full gång på Dplay och även i år leder Carolina Gynning eftersnacksprogrammet Exen berättar allt.
Nu avslöjar programledaren att det kan gå vilt till när kamerorna stängts av.
”Det här är ett gäng huliganer”, säger Carolina Gynning.
Annons
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”Brand logo
Carolina Gynning berättar om nya kärleken: ”Äventyrlig”

Nya säsongen av Ex on the beach är i full gång på Dplay. Hittills har tittarna fått se både drama, bråk, ex-pojkvänner och flickvänner samt deltagare som faller för varandra.

Carolina Gynning, 41, är i år tillbaka som programledare för eftersnacksprogrammet Exen berättar allt. Tidigare i höst berättade Carolina att hon såg fram emot en spännande säsong – och det har det verkligen blivit.

I en intervju med Hänt berättar hon om den nya säsongen och jobbet som programledare för Exen berättar allt.

– Det är väldigt roligt. Jag tycker att det är kul att vara lite tuff mot deltagarna, speciellt mot killarna när de inte sköter sig, säger Carolina Gynning till Hänt.

Förra säsongen av Ex on the beach fick programledaren och konstnären kritik för att hon var för hård mot deltagarna. Men Carolina berättar att hon för den skull inte hållit tillbaka i år.

– Nej, jag har kört på samma sätt. Men förra säsongen så var det lite ”all-stars”. De var ju mycket mer galna så där kunde jag ta i lite mer. De här framstår ju ändå som änglar om man jämför med de andra vildingarna. Jag tror att automatiskt så fanns det inte lika mycket att gnälla på i år, säger hon.

Annons

Dispyterna som tittarna inte fick se

Carolina Gynning har fått se programmen i förväg, strax efter inspelningen som ägde rum i somras.

– Det är ju väldigt underhållande. Jag kan ju skämmas ibland för att jag tycker att det är underhållande, men jag gör det. Man dras bara med och sen kan jag inte sluta titta. Sedan tänker jag, vad fan tittar jag på för något? säger Carolina Gynning och skrattar.

I eftersnacksprogrammet Exen berättar allt kan stämningen vara hård ibland. Det händer att röster höjs och svordomar och anklagelser flyger. Men det största dramat, säger Carolina Gynning, äger rum när kamerorna stängts av.

– Det kan ju vara väldigt mycket diskussioner. Vi har till och med en vakt på plats för att det inte ska hända någonting. Men det har ju varit slagsmål och allting. Det är helt sjukt, alltså. De har rivit varandra med sina lösnaglar, berättar Carolina Gynning.

Hon fortsätter:

– Det här är ett gäng huliganer alltså, som är ganska vilda, både privat och i tv.

FOTO: TT/Jimmy Wixtröm, Dplay/Kanal

Annons